Η Climaveneta αθλοθέτης στο «Μονοπάτι Παρνασσού »

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159094 από jnet
Παρακάτω δελτίου τύπου που μας εστάλει απο την εταιρεία Climaveneta.

Η Climaveneta και φέτος αθλοθέτης στο «Μονοπάτι Παρνασσού »




(η στιγμή της εκκίνησης)

Με μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικές συνθήκες διοργανώθηκε στις 23 Απριλίου ο 10oς Ορεινός Αγώνας Δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού» 2017. Φέτος, η διοργάνωση περιελάμβανε τρείς ορεινούς αγώνες για ενήλικες, τρείς για παιδιά και το Amfiklia City Trail των 4 χιλιομέτρων, που έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πάρουν μια καλή γεύση του παραδοσιακού οικισμού της Αμφίκλειας.






Οι ορεινές διαδρομές περνάνε μέσα από μονοπάτια, δασικούς δρόμους αλλά και άσφαλτο για να «ανέβουν» στα 1.600 περίπου μέτρα. Η θέα είναι εντυπωσιακή για τον απλό παρατηρητή αλλά η διαδρομή για τους αθλητές είναι δύσκολη καθώς απαιτούνται αντοχή, εμπειρία, και καλή προετοιμασία. Η όλη οργάνωση των αγώνων κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση, και έτσι οργανωτές και αθλητές λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον.

Τα στοιχεία που πάντα ξεχωρίζουν σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις είναι η δύναμη που κρύβει κάθε αθλητής μέσα του αλλά και η προσαρμοστικότητα του με το φυσικό περιβάλλον της διαδρομής.




Η Climaveneta αποτελεί τον ιδανικό αθλοθέτη για τέτοιου είδους αγώνες, καθώς έχει παρόμοια φιλοσοφία. Κατασκευάζει αντλίες θερμότητας με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα και άρα φιλικότητα προς το περιβάλλον. Προσφέρει έτσι τον πιο οικολογικό τρόπο ψύξης και θέρμανσης χιλιάδων κτιρίων στη χώρα μας και στον κόσμο, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας και την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών.
Νικητές του φετινού αγώνα στη μεγάλη διαδρομή των 24,2 χλμ. ήταν : ο Δημήτριος Θεοδωρακάκος στους άνδρες με νέο ρεκόρ αγώνα 2:04:00 (το προηγούμενο κατείχε ο ίδιος με 2:08:42 από το 2015). Ακολούθησε από κοντά ο περσινός νικητής Γιώργος Διαλεκτός με 2:04:20. Στην τρίτη θέση ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος με 2:08:35. και στις γυναίκες η Δήμητρα Μπίκα και η Iulia Gainariu πέρασαν μαζί την γραμμή του τερματισμού σε 2:24:35. Τρίτη τερμάτισε σε 2:39:53 η Μάλαι Μαρία.
Σχετικά Link:
dionysosamfiklias.gr/

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Συνημμένα:
Last edit: 6 Χρόνια 10 Μήνες πριν by jnet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ