«Δώσε» το γείτονά σου και πάρε το 1/10 του προστίμου

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #116391 από ippomas
Στα βαπορια λενε οτι οι ρουφιανοι ειναι οσοι και τα μπουνια, και για να δωσω την πραγματικοτητα ενα βαπορι εχει 20-25 ατομα πληρωμα τα μπουνια που τρεχουν τα νερα ειναι παρα πολλα αρα εχει και πολλους διπλους. Παντα απο την αρχαιοτητα υπηρχαν εφιαλτες, και προδοτες και ολοι προδιδαν με καποιο αντικρυσμα η καποια ιδεολογια, ειναι ντροπη των κυβερνοντων οταν ψηφιζουν και εφαρμοζουν τετοιους νομους ας φροντισουν να ελεγχξουν μονοι τους την κατασταση και οχι να διχασουν τους πολιτες.

Το να ρωτας δεν ειναι κακο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #116433 από χρηστος8
Αχ καημενη μου Ελλαδα που καταντησες...να παιρνεις εντολες απ αυτους τους κοπριτες που λυμαινονται την χωρα μας :(
Σιγα μην ειναι εντολη του Στουρναρα η παραπανω.
Ας θυμηθουμε ποιοι ειναι αυτοι που μας επιβαλλουν εντολες, θελωντας να γινουμε ρουφιανοι μεταξυ μας...

Είναι αυτός…
- Είναι αυτός που βγαίνεις φωτογραφία μαζί του, πάει την εμφανίζει, παίρνει τη δεύτερη δώρο από το φωτογραφείο και σου ζητάει λεφτά για να σου τη δώσει.
- Είναι αυτός που θα γυρίσει 5 σουπερ-μάρκετ για τα ψώνια του με το φυλλάδιο, θα κάψει 5€ βενζίνη προκειμένου να γλιτώσει 1€.
- Είναι αυτός που θα κάνει 10 χλμ για να βρει το φθηνότερο βενζινάδικο για να γλιτώσει 2cent/λίτρο
- Είναι αυτός που τον φιλοξενείς στο
σπίτι σου το καλοκαίρι κι όταν του λες ότι θα επισκεφτείς τη χώρα του το χειμώνα, σου λέει ότι μπορεί να είναι άρρωστος και να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
- Είναι αυτός που σου λέει τι βαριά που τρώτε εσείς οι Έλληνες κι όταν του προσφέρεις να φάει, τσακίζει ένα ταψί σπανακόπιτα, 15 κεφτεδάκια κι ένα μπακλαβά στη καθισιά.
- Είναι αυτός που όταν είναι η σειρά του να κεράσει δεν πεινάει, ούτε διψάει.
- Είναι αυτός που ξανάμαγειρεύει στο βρώμικο τηγάνι κι όταν τον ρωτήσεις γιατί το κάνει σου λέει ότι αυτό δίνει ωραία γεύση στο φαγητό.
- Είναι αυτός που όλη η οικογένειά του κάνει μπάνιο στο ίδιο νερό της γεμισμένης μπανιέρας.
- Είναι αυτός που πας στο σπίτι του επίσκεψη και σου ζητάει να βγάλεις τα παπούτσια σου για να μη λερώσεις και βάλει ηλεκτρική και κάψει ρεύμα.
- Είναι αυτός που πλένει τις ποδάρες του στο νιπτήρα της κουζίνας.

- Είναι αυτός που πολύ συχνά το διαμέρισμά του δεν έχει μπάνιο και τουαλέτα και ολόκληρη πολυκατοικία εξυπηρετείται από 2 μπάνια στα οποία κάνεις την ανάγκη σου στο πουτσόκρυο.
- Είναι αυτός που πας επίσκεψη σπίτι του και αν κάτσεις λίγο παραπάνω σου λέει κατάμουτρα ότι πρέπει να την κάνεις.
- Είναι αυτός που αν πας σπίτι του ακάλεστος και του χτυπήσεις σου λέει από το θύροτηλέφωνο ότι δεν είναι σπίτι.
- Είναι αυτός που πας επίσκεψη σπίτι του με ένα κρασί ή γλυκά σου τα βγάζει να σε κεράσει και ότι περισσέψει σου τα δίνει πίσω.
- Είναι αυτός που πας επίσκεψη σπίτι του, σου κάνει το τραπέζι και φεύγοντας σου λέει ότι κόστισε 5,50 € το άτομο.
- Είναι αυτός που όταν έρθει σπίτι σου επίσκεψη θέλει να πιει vodka Absolut κι όταν πας στο δικό του σου βγάζει vodka Rachmaninov από το Lidl.
- Είναι αυτός που στα μπαράκια της χώρας του όταν παραγγείλεις ποτό, σου το βάζουν με μεζούρα για να μην τους ξεφύγει καμιά σταγόνα.
- Είναι αυτός που βγαίνεις μαζί του για ποτό ή για φαγητό και όταν έρθει ο λογαριασμός βγάζει κοπιουτεράκι και κάθεται και μετράει τι έφαγε και τι ήπιε για να πληρώσει μόνο αυτά.
- Είναι αυτός που φωνάζει τους μπάτσους επειδή πέταξες σκουπίδια στον κάδο του, αφού συγκεντρώσει και συγκολήσει τα κομμένα χαρτάκια από το λογαριασμό της ΔΕΗ που πέταξες, για να σε βρει.
- Είναι αυτός που να πεθαίνεις στο δρόμο δεν πρόκειται να σταματήσει να σε κοιτάξει με τίποτα.
- Είναι αυτός που όταν γερνάει του δίνουν οι μπάτσοι ραντάρ ταχύτητας για να καταγράφει τους παραβάτες του ορίου ταχύτητας την ώρα που κάθεται στο παράθυρο.
- Είναι αυτός που θα φωνάξει τους μπάτσους αν η γυναίκα σου βογκάει λίγο παραπάνω στο σεξ.
- Είναι αυτός που στις διαφημίσεις του, βάζει τη μάνα του να μαζεύει το ρύζι που του πετάνε στο γάμο του, να μαζεύει τις ντομάτες που του πετάει το κοινό στο κακό performance του, που τρίβεται στην παραλία στο μπρατσόνι για να εξοικονομήσει αντηλιακό.
- Είναι αυτός που θα πάει στο μανάβικο και θα πάρει 3 πατάτες, δυό μπανάνες, ένα ακτινίδιο, μια φέτα καρπούζι και 3 πορτοκάλια.
- Είναι αυτός που ταίζει τα μωρό του βαζάκια γιατι είναι φθηνότερο και ταχύτερο.
- Είναι αυτός που αλλάζει το μωρό του μετά τα δύο χεσίματα για να γλιτώσει πάνα.
- Είναι αυτός που θα πάει στο αρτοποιείο και θα πάρει 5 φέτες ψωμί.
- Είναι αυτός που αν τον κεράσεις δυο τρεις μπύρες του γαμάς και τη γυναίκα.
- Είναι αυτός που πάει με τη γυναίκα του σε μπαρ ανταλλαγής συντρόφων.
- Είναι αυτός που διαμαρτύρεται όταν η κυβέρνησή του απαγορεύει την κτηνοβασία, αλλά δεν διαμαρτύρεται όταν του κόβουν τα δώρα, όταν δεν του δίνουν αύξηση εδώ και 15 χρόνια, όταν το κράτος του, νομιμοποιεί τους ενοικιαστές εργασίας κοινώς τους μοντέρνους εργατονταβατζήδες, όταν πληρώνει το γιατρό του, τα φάρμακά του, του πετσοκόβουν τις συντάξεις του κοκ.
- Είναι αυτός που βλέπει στη τηλέοραση εκπομπές με θέμα, τι να κάνετε στη περίπτωση που ο άντρας σας όταν κατουράει πιτσιλάει το κάθισμα του μπιντέ.
- Είναι αυτός που νομίζει ότι ο Σταλλόνε είναι ομοεθνής του επειδή βλέπει μεταγλωτισμένες όλες τις ταινίες.
- Είναι αυτός που στις διακοπές του πάει στη ταβέρνα και παραγγέλνει μια χωριάτικη κι ένα τζατζίκι και το τρώει στα τέσσερα με την οικογένειά του.
- Είναι αυτός που μόλις γίνει το παιδί του 18 χρονών του ζητάει ενοίκιο για να παραμείνει στο σπίτι.
- Είναι αυτός που μόλις γίνει το παιδί του 18 χρονών του ζητάει να πληρώνει το φαγητό που τρώει.
- Είναι αυτός που θα τη πει στο παιδί του επειδή του έφαγε το γιαουρτάκι του.
- Είναι αυτός που κοινώς δεν δίνει στο διάολο θυμιάμα
- Είναι αυτός που κοινώς δεν χέζει για να μην πεινάσει.
- Είναι ο γνωστός με την άσπρη φούτερ κάλτσα με τη παντόφλα Birkenstock.

Θα τους κανουμε την χαρη να γινουμε σαν κι αυτους;;;



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kosmidis80, GeoTa, stratis 1, gousan, PRIMUS 45

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #116438 από GeoTa
Χρήστο καταπληκτικό, αλλά νομίζω πρέπει να κυκλοφορήσει και στην αγγλική για να καταλάβουν τα ζώα
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": χρηστος8

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #116738 από lefteris
Ημερίδα με τίτλο: «Αιθαλομίχλη, θέρμανση, εξοικονόμηση ενέργειας» διοργανώνει ο Δήμος Βόλου μέσω του Τμήματος Περιβάλλοντος, το οποίο συστάθηκε και λειτουργεί στο πλαίσιο του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας με σκοπό την ανάδειξη των θεμάτων που αφορούν το περιβάλλον και την προώθηση λύσεων στα προβλήματα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με σκοπό τη συμβολή του Δήμου Βόλου στην προσπάθεια αντιμετώπισης της αέριας ρύπανσης. Για τον ίδιο λόγο ο Δήμος Βόλου θα κυκλοφορήσει ειδικά έντυπα με ενημερωτικές οδηγίες προς τους δημότες.

Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο ενδιαφέρει το σύνολο της κοινωνίας, αφού η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει μεγάλο μέρος των πολιτών σε οικονομική δυσπραγία. Η κατάσταση επιδεινώνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς προστίθεται ένα ακόμη έξοδο στα νοικοκυριά, αυτό της θέρμανσης. Ιδιαίτερα μετά την εξίσωση του φόρου κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, το 2012, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αυξήθηκε κατά 30 - 40%, με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.

Σύμφωνα με έρευνα της κοινής γνώμης, το 2011 το 70% περίπου των πολιτών χρησιμοποιούσε πετρέλαιο ως βασική πηγή θέρμανσης. Το 2012, το ποσοστό κατρακύλησε στο 35%. Οι πολίτες κατέφυγαν σε τζάκια και σόμπες (9%), κλιματιστικά (16%), ηλεκτρικά σώματα (16%) και σε φυσικό αέριο (21%). Πολλοί επέλεξαν να περιορίσουν την κατανάλωση κάθε μέσου θέρμανσης. Ολόκληρες πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση παρέμειναν παγωμένες, καθώς τα νοικοκυριά δεν μπορούσαν να καταβάλουν τα κοινόχρηστα.

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, την περίοδο Οκτώβριος 2012 - Φεβρουάριος 2013, η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης μειώθηκε κατά 68%. Από την άλλη, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς, η αύξηση στις πωλήσεις ξυλοσομπών ξεπέρασε το 80%.

Ωστόσο, μαζί με τα τζάκια και τις σόμπες ήρθε στα μεγάλα αστικά κέντρα και η αιθαλομίχλη, το φαινόμενο δηλαδή της υπερσυγκέντρωσης και του εγκλωβισμού στον αέρα ρύπων και αιωρούμενων σωματιδίων, ιδιαίτερα υπό συνθήκες άπνοιας.

Ο Βόλος δεν αποτελεί εξαίρεση, κάτι που έγινε αντιληπτό από όλους τον περασμένο χειμώνα, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες. Σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ένα τζάκι εκπέμπει τόσα αιωρούμενα σωματίδια όσα 1.000 νέα αυτοκίνητα ανά ημέρα. Ένας καυστήρας φυσικού αερίου εκπέμπει 2 γραμμάρια αιωρούμενων σε διάστημα 4 ωρών, ενώ για την ίδια χρήση ένα τζάκι εκπέμπει 150 γραμμάρια.

Επιπλέον η μη σωστή καύση ξύλου προκαλεί σημαντικές εκπομπές επικίνδυνων χημικών ουσιών (τοξικές διοξίνες και φουράνια), ειδικά μάλιστα αν καίγονται ξύλα που έχουν βαφεί ή ξύλα που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία.

Οι επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην υγεία όλων μας και κυρίως του ευάλωτου πληθυσμού (παιδιά, ηλικιωμένους, έγκυες γυναίκες, πάσχοντες από αναπνευστικά/ καρδιαγγειακά προβλήματα) είναι σοβαρές και μακροχρόνιες.

Σκοπός της ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου είναι η αποτελεσματική και αμερόληπτη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα διάφορα μέσα θέρμανσης, τους παραγόμενους ρύπους και τις δυνατότητες που υπάρχουν για εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος. Στην ημερίδα θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες και επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τα οφέλη και τα μειονεκτήματα κάθε τεχνολογίας και παρέχοντας πρακτικές οδηγίες και συμβουλές.

Ταχυδρόμος



Staf μην τυχόν και δεν πάς....

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #116742 από lefteris
To ποιό χαρακτηρηστικό παράδειγμα που χρησιμοποιείται για να επικαλεστούν το πόσο βλαβερά είναι τα τζάκια :evil: :

Στην Αγγλία μετά το περιστατικό θανάτων το 1952 έχει απαγορευτεί η χρήση των τζακιών. Κι αυτό γιατί ο πυκνός καπνός που κάλυψε το Λονδίνο είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν 4000 άτομα μέσα σε 4 ημέρες, άλλα 8.000 στις επόμενες εβδομάδες και 100.000 άτομα κατέληξαν στο κρεβάτι ή στα Νοσοκομεία. Βέβαια εκείνη την εποχή τα τζάκια στο Λονδίνο έκαιγαν ορυκτό άνθρακα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #116768 από PRIMUS 45

χρηστος8 έγραψε: Αχ καημενη μου Ελλαδα που καταντησες...να παιρνεις εντολες απ αυτους τους κοπριτες που λυμαινονται την χωρα μας :(
Σιγα μην ειναι εντολη του Στουρναρα η παραπανω.
Ας θυμηθουμε ποιοι ειναι αυτοι που μας επιβαλλουν εντολες, θελωντας να γινουμε ρουφιανοι μεταξυ μας...

Είναι αυτός…
- Είναι αυτός που βγαίνεις φωτογραφία μαζί του, πάει την εμφανίζει, παίρνει τη δεύτερη δώρο από το φωτογραφείο και σου ζητάει λεφτά για να σου τη δώσει.
- Είναι αυτός που θα γυρίσει 5 σουπερ-μάρκετ για τα ψώνια του με το φυλλάδιο, θα κάψει 5€ βενζίνη προκειμένου να γλιτώσει 1€.
- Είναι αυτός που θα κάνει 10 χλμ για να βρει το φθηνότερο βενζινάδικο για να γλιτώσει 2cent/λίτρο
- Είναι αυτός που τον φιλοξενείς στο
σπίτι σου το καλοκαίρι κι όταν του λες ότι θα επισκεφτείς τη χώρα του το χειμώνα, σου λέει ότι μπορεί να είναι άρρωστος και να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
- Είναι αυτός που σου λέει τι βαριά που τρώτε εσείς οι Έλληνες κι όταν του προσφέρεις να φάει, τσακίζει ένα ταψί σπανακόπιτα, 15 κεφτεδάκια κι ένα μπακλαβά στη καθισιά.
- Είναι αυτός που όταν είναι η σειρά του να κεράσει δεν πεινάει, ούτε διψάει.
- Είναι αυτός που ξανάμαγειρεύει στο βρώμικο τηγάνι κι όταν τον ρωτήσεις γιατί το κάνει σου λέει ότι αυτό δίνει ωραία γεύση στο φαγητό.
- Είναι αυτός που όλη η οικογένειά του κάνει μπάνιο στο ίδιο νερό της γεμισμένης μπανιέρας.
- Είναι αυτός που πας στο σπίτι του επίσκεψη και σου ζητάει να βγάλεις τα παπούτσια σου για να μη λερώσεις και βάλει ηλεκτρική και κάψει ρεύμα.
- Είναι αυτός που πλένει τις ποδάρες του στο νιπτήρα της κουζίνας.

- Είναι αυτός που πολύ συχνά το διαμέρισμά του δεν έχει μπάνιο και τουαλέτα και ολόκληρη πολυκατοικία εξυπηρετείται από 2 μπάνια στα οποία κάνεις την ανάγκη σου στο πουτσόκρυο.
- Είναι αυτός που πας επίσκεψη σπίτι του και αν κάτσεις λίγο παραπάνω σου λέει κατάμουτρα ότι πρέπει να την κάνεις.
- Είναι αυτός που αν πας σπίτι του ακάλεστος και του χτυπήσεις σου λέει από το θύροτηλέφωνο ότι δεν είναι σπίτι.
- Είναι αυτός που πας επίσκεψη σπίτι του με ένα κρασί ή γλυκά σου τα βγάζει να σε κεράσει και ότι περισσέψει σου τα δίνει πίσω.
- Είναι αυτός που πας επίσκεψη σπίτι του, σου κάνει το τραπέζι και φεύγοντας σου λέει ότι κόστισε 5,50 € το άτομο.
- Είναι αυτός που όταν έρθει σπίτι σου επίσκεψη θέλει να πιει vodka Absolut κι όταν πας στο δικό του σου βγάζει vodka Rachmaninov από το Lidl.
- Είναι αυτός που στα μπαράκια της χώρας του όταν παραγγείλεις ποτό, σου το βάζουν με μεζούρα για να μην τους ξεφύγει καμιά σταγόνα.
- Είναι αυτός που βγαίνεις μαζί του για ποτό ή για φαγητό και όταν έρθει ο λογαριασμός βγάζει κοπιουτεράκι και κάθεται και μετράει τι έφαγε και τι ήπιε για να πληρώσει μόνο αυτά.
- Είναι αυτός που φωνάζει τους μπάτσους επειδή πέταξες σκουπίδια στον κάδο του, αφού συγκεντρώσει και συγκολήσει τα κομμένα χαρτάκια από το λογαριασμό της ΔΕΗ που πέταξες, για να σε βρει.
- Είναι αυτός που να πεθαίνεις στο δρόμο δεν πρόκειται να σταματήσει να σε κοιτάξει με τίποτα.
- Είναι αυτός που όταν γερνάει του δίνουν οι μπάτσοι ραντάρ ταχύτητας για να καταγράφει τους παραβάτες του ορίου ταχύτητας την ώρα που κάθεται στο παράθυρο.
- Είναι αυτός που θα φωνάξει τους μπάτσους αν η γυναίκα σου βογκάει λίγο παραπάνω στο σεξ.
- Είναι αυτός που στις διαφημίσεις του, βάζει τη μάνα του να μαζεύει το ρύζι που του πετάνε στο γάμο του, να μαζεύει τις ντομάτες που του πετάει το κοινό στο κακό performance του, που τρίβεται στην παραλία στο μπρατσόνι για να εξοικονομήσει αντηλιακό.
- Είναι αυτός που θα πάει στο μανάβικο και θα πάρει 3 πατάτες, δυό μπανάνες, ένα ακτινίδιο, μια φέτα καρπούζι και 3 πορτοκάλια.
- Είναι αυτός που ταίζει τα μωρό του βαζάκια γιατι είναι φθηνότερο και ταχύτερο.
- Είναι αυτός που αλλάζει το μωρό του μετά τα δύο χεσίματα για να γλιτώσει πάνα.
- Είναι αυτός που θα πάει στο αρτοποιείο και θα πάρει 5 φέτες ψωμί.
- Είναι αυτός που αν τον κεράσεις δυο τρεις μπύρες του γαμάς και τη γυναίκα.
- Είναι αυτός που πάει με τη γυναίκα του σε μπαρ ανταλλαγής συντρόφων.
- Είναι αυτός που διαμαρτύρεται όταν η κυβέρνησή του απαγορεύει την κτηνοβασία, αλλά δεν διαμαρτύρεται όταν του κόβουν τα δώρα, όταν δεν του δίνουν αύξηση εδώ και 15 χρόνια, όταν το κράτος του, νομιμοποιεί τους ενοικιαστές εργασίας κοινώς τους μοντέρνους εργατονταβατζήδες, όταν πληρώνει το γιατρό του, τα φάρμακά του, του πετσοκόβουν τις συντάξεις του κοκ.
- Είναι αυτός που βλέπει στη τηλέοραση εκπομπές με θέμα, τι να κάνετε στη περίπτωση που ο άντρας σας όταν κατουράει πιτσιλάει το κάθισμα του μπιντέ.
- Είναι αυτός που νομίζει ότι ο Σταλλόνε είναι ομοεθνής του επειδή βλέπει μεταγλωτισμένες όλες τις ταινίες.
- Είναι αυτός που στις διακοπές του πάει στη ταβέρνα και παραγγέλνει μια χωριάτικη κι ένα τζατζίκι και το τρώει στα τέσσερα με την οικογένειά του.
- Είναι αυτός που μόλις γίνει το παιδί του 18 χρονών του ζητάει ενοίκιο για να παραμείνει στο σπίτι.
- Είναι αυτός που μόλις γίνει το παιδί του 18 χρονών του ζητάει να πληρώνει το φαγητό που τρώει.
- Είναι αυτός που θα τη πει στο παιδί του επειδή του έφαγε το γιαουρτάκι του.
- Είναι αυτός που κοινώς δεν δίνει στο διάολο θυμιάμα
- Είναι αυτός που κοινώς δεν χέζει για να μην πεινάσει.
- Είναι ο γνωστός με την άσπρη φούτερ κάλτσα με τη παντόφλα Birkenstock.

Θα τους κανουμε την χαρη να γινουμε σαν κι αυτους;;;

Απλά,ελληνικά,ρεαλιστικά!!!!!!!!


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ