Ταμπερ στο τελείωμα της καμινάδας !!!!?????

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #149316 από alexopan
Φιλε Πάνο,
σε είχα διαβάσει και νομιζα οτι ειναι Deja Vu, ακριβώς ότι έγραφες εχω περάσει και εγώ με τις συνδέσεις, ταμπερ, περσίδες υψη καμινάδας κλπ. σε διάβαζα και ποναγε η ψυχή μου, ακόμα και στο όνομα συμπέσαμε...Πάνος και εγώ.
Κανείς δε μέτρησε ελκυσμό και τώρα τραβιόμαστε. Στείλε μου αν θες pm να μου πεις ποιος ειναι ο εγκαταστάτης έχω την εντύπωση οτι μπορεί να συμπέσουμε και εκεί

Επίσης, στη φωτό που είχες βάλει τότε στο νήμα σου, (επισυναπτω) φαίνονται 2 κολάρα στο κάτω μέρος του τζακιού. Το δεξί είναι σίγουρα για εισαγωγή φρέσκου αέρα απο έξω. Το κεντρικό ξέρεις τι είναι? Υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτό κάποια εισαγωγή αέρα ? πάντως δεν αναφερεται στο manual.



Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #149319 από panosv
Πάνο,
Το κεντρικό δε νομίζω καν να ανοίγει από οτι θυμάμαι. Δε ξέρω γιατί υπάρχει έτσι.
Πάντως και με το προσωρινό τάμπερ της πλάκας που είχα βάλει είχα δει τεράστια διαφορά και γίνεται και με μικρό άνοιγμα της γυψοσανίδας μπροστά μόνο οπότε πιστέυω αξίζει το κόπο. Ελπίζω μόνο να έχεις μεγάλες περσίδες να κάνει καλή απαγωγή θερμότητας από το θαλαμό σου προς τα έξω γιαι θα δεις τεράστια διαφορά σε θερμοκρασίες και θα ελέγχεις πολύ καλύτερα τη φωτιά. Εγώ θα βάλω τώρα και ένα τάμπερ στην είσοδο αέρα μήπως μπορέσω και ελέγξω και τον αέρα που έρχεται προς τη καύση. Για το άλλο σου έστειλα pm :-)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.437 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ