Kratki Atena Προβληματική x 2

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #153070 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
κύριε gio99 (υποθέτω Γιώργος??) όσον αφορά την atena το Σεπτέμβριο του 2015 η kratki άρχισε να στέλνει τα νέα αυτά μοντέλα .εκεί ζήτησα να μου σταλεί και ενα για δοκιμή όπως και έγινε !το δοκίμασα απο 1 Νοεμβρίου και για 20 μέρες περίπου .εκεί διαπίστωσα οτι οι αλλαγές που είχαν κάνει είχαν σοβαρά θέματα .αρχικά αντικατέστησαν τον κόφτη του βερμικουλίτη με promafour !το promafur είναι στην ουσία μια πλάκα συσσώρευσης δεν είναι κατασκευασμένη να λαμβάνει τέτοια θερμικά σοκ .
αντικατέστησαν την ροδέλα θερμοστάτη που έχετε δει στο αρχικό μοντέλο για εναν θερμοστάτη των 0,20€ και σε συνδυασμό με τη θέση που το έβαλαν τα μοτέρ να κάνουν μέχρι και μια ώρα να πάρουν μπροστά .το σημαντικότερο όμως είναι οτι αυτοί οι θερμοστάτες έχοντας ενα ποσοστό αστοχίας πάνω απο 30% βραχυκυκλώνουν ή ακόμα χειρότερα έχουν διαρροή με αποτέλεσμα ή να ρίχνουν ασφάλεια στην πρώτη περίπτωση ή να ρίχνουν το ρελέ διαρροής στη δεύτερη (αν υπάρχει για καλή μας τύχη.....).
Το θέμα με τα μοτέρ απο οτι διάβασα το αντιμετωπίσατε και εσείς οπότε δε θα επεκταθώ !!
η αλήθεια είναι βέβαια οτι όλα τα παραπάνω η κρατκι δεν τα έμαθε ποτέ απο εμένα γιατί τέλος Νοεμβρίου ηταν που τους έπιασα να πουλάνε σε πελάτες μου και άρχισε η λήξη της συνεργασίας μας .
Οπότε όπως μπορείς να αντιληφθείς δεν όφειλα να προστατέψω κανέναν πέρα απο τους πελάτες μου (χονδρικής -λιανικής).
Αυτά όσον αφορά την Atena και το πρόβλημα της!!ελπίζω να βρείτε λύση στο θέμα σας αν και θεωρώ απαράδεκτο μετά απο σχεδόν 3 μήνες να μην έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα σας !
Επίσης επειδή το domain kratki.gr είναι υπο την ιδιοκτησία μου για να μην υπάρχει σύνχισει σας παρακαλώ όταν αναφέρεστε στον επίσημο αντιπρόσωπο της kratki.pl στην Ελλάδα να αναφέρεστε με την επωνυμία του που δεν είναι μυστικό οτι είναι η εταιρία Γούλιαρη (θα σας έβαζα και το λινκ απο την kratki.pl αλλά για κάποιο λόγο το έχουν αφερέσει )
www.energeiakatzakia.com.gr/index.php/el/contact
και όχι η www.kratki.gr .
Όσον αφορά τώρα τις συνομιλίες σας που αναφέρετε το όνομα μου ή η εταιρία μου παρακαλώ θα ήθελα κάποια στιγμή να τις δω είτε δημόσια στο φόρουμ είτε και στο mail μου αν δε σας κάνει κόπο !!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #153072 από Gio99
Απαντήθηκε από Gio99 στο θέμα Re:Kratki Atena Προβληματική x 2
Ναι όντως Γιώργος κύριε Δημήτρη. Θα αναφερθώ πρώτα στη διόρθωση της ανάρτησης μου όσον αφορά την έκθεση της kratki.gr για ότι έχω αναφέρει διότι σαν ένας απλός πελάτης και χρήστης του διαδικτύου θεώρησα πως ανήκει στον πλέον (άγνωστο για εμένα η όλη ανασυνταξη των εμπόριο στη χώρα μας) εμπορο και υπευθηνο χονδρικής της χώρας(για να μη πω επίσημο αντιπρόσωπο γιατί δεν του αρμόζει τη στιγμή που με παραπέμπει στο να βρω την επίλυση του θέματος μόνος μου με τους εταιρους του) Για τον λόγο αυτό θεωρώ πως πρέπει να ενημερώσω όλους τους αναγνώστες πως έχω κάνει λάθος και ιδιαίτερα εσάς (χωρίς καμία παρεξήγηση φυσικά). Όσο για το προϊόν με χαροποιεί πολύ το γεγονός σαν γνώστης που αναφέρετε τα μέγα λάθη της εταιρίας διότι ότι προαναφερατε τα συνάντησα από το πρώτο έως και το δεύτερο προϊόν που έχω ακόμη σπίτι μου.Οσο για τη 3μηνη ταλαιπωρία μου πιστεύω κύριε Δημήτρη ότι τα γνωρίζετε καλύτερα με την παρελθοντικη συνεργασία σας πως η έγκριση επιλυσεων προβλημάτων του πελατιλογιου είναι κύριο μέλημα. ΣΩΣΤΑ; (Έτσι φυσικά πρατει μέχρι και το μαναβικο της γειτονιάς μου και πιστεύω πως είναι οι νόμοι του εμπορίου χωρίς να λέω αερολογιες.) Φυσικά και είναι ο κύριος που αναφέρετε στα άνωθεν link ο οποίος όπως και προανέφερα ενδιαφερθηκε μόνο να μου προωθήσει ένα ίδιο προϊόν (άμεσα πάντοτε) απλά προβληματικά επίσης,θεωρώντας λύση μόνο ένα επιδιορθωτικο σπρει για το ξεβαμα του χρώματος. Θα χαρώ πάντως να πουλάει στο μέλλον αυτό το προϊόν που παρέλαβα εγώ σε συνδυασμό με το σπρέι στο site του αλλά και να το προτείνει στη μαμά εταιρεία που το προμηθευεται. Όσο για το θερμοστάτη κύριε η γυναίκα μου προλαβαίνει και φτιάχνει παστίτσιο με ξύλα υγρασίας 20% και αυτός ακόμα το χαβα του.Μη πω για το ρελε γιατί αυτή τη στιγμή ούτε εγώ θα έγραφα αλλά ούτε και αποδείξεις θα είχα μιας και γλιτωσαμε στη πρώτη τοποθέτηση θύματα από τα κομμένα καλώδια που είχαν τα μοτέρ και είχαν επαφή με την εστία.Και λοιπόν μιας και αναφέρετε τις συνομιλίες και υπάρχει αναξιοπιστια προφανώς απέναντι σας φυσικά και θα χαρώ να σας τις αποστειλω.

Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edit: 7 Χρόνια 11 Μήνες πριν by Gio99.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #153073 από Gio99
Απαντήθηκε από Gio99 στο θέμα Re:Kratki Atena Προβληματική x 2
Το κυριότερο θέμα μου κύριε Φιλιππακοπουλε είναι να μην εκθεσω κάποιον χωρίς λόγο για μια λάθος αντίληψη όπως κ θα αντιλαμβανοταν ο οποιοσδήποτε στη θέση μου το kratki.gr ( που να ξέρω εγώ τους ανασχιματισμους σας) Σχεδόν ότι ανάρτηση κάνω είναι υπό την προώθηση δικηγόρου για διαφυλαξη της υπόθεσης (αλλά και απεργίας των ιδίων) Δε ξέρω τι προβλήματα μπορεί να είχατε εσείς με τη kratki.pl αλλά εγώ έχω τέτοια δυσαρέσκεια και άγνοια δεν έχω συναντήσει πουθενά, σε φάση που δε ν λέγεται... Ταύρος κιόλας έχω αναφερθεί πρόσφατα μιας και λένε πως τους βλέπω όλους σαν κόκκινα πανιά.Εδω το όλο θέμα το παρεπεμψα (μιας και είχε βγει το παστίτσιο) αλλά πείτε μου αν σας είναι εύκολο δημόσια (ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ ΣΑΣ)Συγνώμη που το ζητάω αυτό αν θέλετε στείλτε το και σε κάποιο email αν δεν θέλετε να το πείτε εδώ. Ευχαριστώ πολύ. Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα να έχετε όλοι.

Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #153074 από Gio99
Απαντήθηκε από Gio99 στο θέμα Re:Kratki Atena Προβληματική x 2
Όσο για την ώρα ζηταω πίσω ένα μέρος των χρημάτων που έδωσα και τίποτα άλλο... (αν και η νομοθεσία λέει άλλα) θα σας παραθέσω και ένα email που απλά κάνουν αποδεκτά όλα τα νόμιμα παραστατικα που έχω ποιο κάτω.πραγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ.... Ούτε γράμμα έλαβα αλλά ούτε χρήματα όπως αναφέρει. Θα μου πεις ίσως λόγο που ζητείται η διεύθυνση θέλουν από πλευράς Πολωνίας να τα στείλουνε ταχυδρομικος. Αρκετά χρονοβορο πιστεύω ενώ η τεχνολογία είναι σε άλλα επίπεδα.Οποτε συνεργάτες, θεωριτικοι αντιπρόσωποι, και λοιποί που αναφέρεστε επί του θέματος όπως και είστε κρυφοι αναγνώστες δείτε τι αναφέρει η εταιρεία σας... Η δουλειά σας ήταν αυτή και όχι η δική μου στο να φτάσω σε αυτό το κομμάτι στο να βρω σαν πελάτης τη λύση με τόσους απραγους μεσαζοντες.

Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνημμένα:
Last edit: 7 Χρόνια 11 Μήνες πριν by Gio99.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #153077 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
καλημέρα και χρόνια πολλά !!στα 5 χρόνια σαν επίσημος αντιπρόσωπος και μέχρι το Νοέμβριο του 2015 τα περιστατικά ήταν το πολύ τέσσερα και σε όλα δόθηκε άμεση λύση σε συνεργασία με το εργοστάσιο το πολύ σε μια εβδομάδα και εδώ οφείλω να πω οτι το εργοστάσιο αντικατέστησε 2 φορές εστία χωρίς να είναι αστοχία υλικού αλλά αστοχία μυαλού αυτού που το τοποθέτησε :P !!τα άλλα 2 περιστατικά ήταν αστοχία της εστίας που πάλι έγινε άμεση αντικατάσταση !!
Μετά το Νοέμβριο του 2015 τα περιστατικά αυξήθηκαν κατα πολύ σε σημείο που άρχισα να πιστεύω οτι το κάνουν και επίτηδες .Φυσικά δεν γινόταν επίτηδες (Αλλού είναι η βάση του προβλήματος.....) !!απο εκείνη τη στιγμή πάντως η συγκεκριμένη κυρία που σου απαντάει και εσένα έντεχνα προσπάθησε στα πάνω απο 10 περιστατικά που είχαμε απο το Νοέμβριο του 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 να έρθει αυτή σε επαφή με τους πελάτες μου .κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε δεκτό απο εμένα γιατί οι πελάτες είναι δικοί μου και η ευθύνη είναι δική μου !Μια φορά λόγο του μεγάλου "ζήλου" της την άφησα να μιλήσει με πελάτη και ο πελάτης αντί για ενα τζάκι αντικατάστασης βρέθηκε(απο μπέρδεμα μεταφορικής εντολής) και με δυο δικά μου (που ηταν και αυτά για αντικατάσταση σε πελάτες) !αποτέλεσμα εγώ για 20 μέρες έψαχνα τα τζάκια αντικατάστασης η κυρία αυτή έλεγε στον πελάτη να μην μου πούνε τίποτα και ο πελάτης κέρδισε και ενα δωράκι βιοαιθανόλης για την σιωπή του .(μπρούσκο το κάναμε :lol: )
Συγνώμη για το μακροσκελή κείμενο μου αλλά πιστεύω οτι σου έδωσα μια πλήρη εικόνα για το πως δούλευα σαν επίσημος αντιπρόσωπος αυτής της εταιρίας !
ευχαριστώ για τις συνομιλίες που μου έστειλες !!(αυτές είναι κάτι απο Φώσκολο σε συνδυασμό με Star Wars)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #153082 από Gio99
Απαντήθηκε από Gio99 στο θέμα Re:Kratki Atena Προβληματική x 2
Καλησπέρα κύριε Δημήτρη αφήστε τι τράβηξα τόσο καιρό με όλους τους μεσαζοντες.Με κατατοπισατε πλήρως μπορώ να πω και ευχαριστώ. Εδω όμως φτάνει στο τέλος πιστεύω όλο αυτό μετά από 3 ΜΗΝΕΣ και αύριο μου αναφερανε πως θα κατατεθουν τα χρήματα που ξοδεψα στο λογαριασμό μου από πλευράς τους.Θα επανέλθω με τα συγχαρικια μόλις δω το ποσό στο λογαριασμό μου αύριο.

Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ