Υδραυλική σόμπα pellet ''ΙΟΛΗ''

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #144657 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Re:Υδραυλική σόμπα pellet ''ΙΟΛΗ''
Επειδη τα μπερδευουμε ... Δεν υπαρχουν ιδανικες ρυθμισεις μια και εξαρτωνται απ. Την καθε εγκατασταση . ... Εσυ εκανες δυο πραγματα τσυτοχρονα ...μειωσες αερα και πελλετ αρα πιθανοτατα ξαναρθες στην αρχικη σου κατασταση ... Μειωνοντας το πελλετ μειωνεις και την ισχυ αρα και την θερμοκρασια καυσαεριων ...αυτο δεν ειναι κερδος ομως :-)
Ο μονος τροπος για σωσες ρυθμισεις ειναι με μετρησεις που δεν κανει κανεις μας ... Απο κει και περα εμπεορικα απο την εμφανιση της φλογας κλπ.


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #144678 από niro11
Απαντήθηκε από niro11 στο θέμα Υδραυλική σόμπα pellet ''ΙΟΛΗ''
όχι όχι,δεν μειωσα την ποσοτητα πελλετ,μονο τον αερα καυσης μειωσα (παροχη και της στροφες)εμπειρικα η φλαγα μου τωρα είναι λιγο αδηναμη από ότι ηταν πρην.εχεις την ιδια σομπα?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #144838 από scouter
Απαντήθηκε από scouter στο θέμα Υδραυλική σόμπα pellet ''ΙΟΛΗ''

niro11 έγραψε: λοιπον παιδια καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους σας με υγεια και ευτηχια.λοιπον στο θεμα που αφήσαμε τωρα,να πω ότι η πατεντα που εκανα μεχρι στιγμης (40 τσουβαλια Alfa Wood) δεν μου εβγαλε πρόβλημα στον κοχλια,με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω και φωτο και θα αναλησω τι και πως το εκανα.τωρα το θεμα μου είναι πως εδώ και 10 μερες μου ανεβαζει υψηλη θερμοκρασια στην εξοδο καυσαεριον 230-240,μου ειπε ενας μηχανικος ότι χανω πολη θερμοτητα στην ατμοσφαιρα και πρεπει να χαμηλωσω την παροχη η οποια ηταν 250-270 την πηγα 140-160 οπος και τηςς στροφες που ηταν 2000-2600 και της πηγα 1000-1600.το θεμα παλη δεν λυθηκε και παλλη μου ανεβαζει υψηλη θερμοκρασια στην καμιναδα μερικες φορες αλλα και μαζευει καρβουνο μεσα εκει που πεφτουν τα πελλετ.δηλαδη δεν εχει πολη αερα για να τα καψει και τα κανει καρβουνο και πρεπει να το καθαριζω σχεδόν 2 φορες την μερα βεβαια παρατηρισα ότι οντος εχανα αρκετη θερμοκρασια και βλεπω να εχει καποιο αποτέλεσμα,αλλα δεν λυθηκε τελιος,.κατι μου ειπαν να βαλω ένα κλαπε χειροκηνιτο στην καμηναδα και να το ρυθμιζω όπως θελω αλλα δεν ξερω παλλη αν θα κανει δουλεια.ξερει κανεις να μου πει ποιες πρεπει να είναι η σωστες ρυθμησεις για τον αερα καυσεις σε ένα χωρο 80τ2 τουχιστον να ξερω αυτό και μετα να πεζω με τα αλλα.αν και νομιζω ότι και το πελλετ εχει σημασια αλλα αυτό δεν με αφορα τωρα,πρεπει προτα να βρω της σωστες ρυθμησεις για τον αερα καυσης.γνωριζει κανεις τιποτα?ευχαριστω για τον χρονο σας.


μήπως ήρθε η ώρα για ένα καλό καθάρισμα?
κυρίως στα τούμπα και τα ελασματά τους ...

αλλά 25,4 τρις $ gross value σε OTC και άλλα περίπου 50 τρις $ notional σε exchange traded futures και options. Η έκθεση μέσω exchanges γίνεται cleared κάθε μέρα με mark-to-market και margining ενώ πολλά OTC παράγωγα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #144883 από niro11
Απαντήθηκε από niro11 στο θέμα Υδραυλική σόμπα pellet ''ΙΟΛΗ''
μου το εκανε και στην αρχη αλλα ανεβασα την θερμοκρασια,δεν νομιζω να φται αυτό,τι στο καλο στην μεση του χειμωνα να καθαριζεις μπουρια,δεν το νομιζω απλως θελει της σωστες ρυθμισεις τις οποιες δεν ξερω όμως,καποια βοηθεια??

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148675 από niro11
Απαντήθηκε από niro11 στο θέμα Υδραυλική σόμπα pellet ''ΙΟΛΗ''
καλησπέρα και παλη στην παρεα,θα ηθελα και εγω να κανω την ερωτιση μου για την ''σωστη καμιναδα.εχω έναν λεβητα πελλετ ιολη 21 και μετα από 1 σεζον μπορω να πω ότι με ταλεπορησε πολύ στο να βρω την σωστη ρυθμιση.ειχα καμιναδα αμονοτη και το αποτέλεσμα ηταν 250+ κελσιου στην καμιναδα βεβαια αυτό ηταν και αποτέλεσμα καθαρισμου αλλα αυτό είναι άλλο κεφαλαιο.τελος παντων ρωτισα την εταιρια και έναν τεχνικο από εκει που αγορασα την σομπα και μου ειπε να βαλω μονομενη καμιναδα,οκ του λεω τι διασταση?ειναι φ 80 και για να φτασω στην ταρατσα θελω 7 μετρα μαζι με το καπελο.χρειαζεται να μεγαλοσω την διατομή η να το αφήσω οπος είναι,μου λεει ποσο μετρα είναι το οριζοντιο κοματι,λεω 1 μετρο το πολύ.και μου λεει δεν θα εχεις πρόβλημα αν βαλεις φ 80 αλλα καλητερα βαλε φ100 να εισαι καλημενος.οκ λεω.βαζω την καμιναδα7 μετρα μονομενη φ100 αλλα για να συνδεθω βαζω ακομα περιπου 1μετρο και κατι φ 80 με κατι ανηχτες γωνιες για να συνδεθω στο ταφ φ 100.τωρα το εχω μονοση και αυτό το κοματι φ80 μιας και ηταν αμονοτο.το θεμα είναι τωρα ότι η θερμοκρασια καυσαεριοων σε φουλ ισχη είναι μαχ 130-140 και καμια φορα 150,οταν όμως είναι σε φαση συντιρισης πεφτη στους 100-104 και καμια φορα σπανια κατω από τους 100.τι κανω τωρα?? φταει η καμιναδα ότι τραβαει πολύ για αυτό εχω τοσο χαμηλη θερμοκρασια στα καυσαερια η φται κατι άλλο?πρεπει να βαλω κατι άλλο στην καμιναδα αν φται αυτό η όλα είναι κομπλε όπως δουλευει?δοκιμασα να αυξησω λιγο την ποσοτιτα πελλετ που πεφτει μεσα όταν είναι στο μιν στο 3.10 αλλα βελτιοθηκε λιγο,ολες η ρυθμισης είναι στο 0 για πελλετ και αερα.τι φταει αν φταει κατι,και κατι ακομα,εσας η σομπα σας σε ποσους βαθμούς δουλευει,εμενα στου 50-56 στο μαχ,ειναι φισιολογικο η κατι φται και εδώ,για να φτασει 68-70 πρεπει να βαλω φουλ το πελλετ ισχιος,αλλιος μπορει να κανει 1+ και βαλε για να φτασει 65,τι φται ρε παιδια??? αμεκο πελλετ πηρα φετος για ποιο καλητερα.πειτε καμια ιδεα αλλιως βλεπω να την πεταω από το παραθηρο την @!@# σομπα,ολη μερα από πανω της είμαι και κοιταω της πληροφοριες και παιζω με της ρυθμισεις μπας και την ρυθμισω σωστα και ηρεμισω.ετσι δουλευουν ολες η η δικια εχει θεμα,η όλα είναι καλα και εγω είμαι περίεργος,και δεν μπορω να πω ότι είμαι και ασχετος,υδραβλικος είμαι και εχω περασει 3-4 πελλετ αλλου τυπου βεβαια και όλα κομπλε.κανενα πρόβλημα σε καμια.τι φταει ρε παιδια μιας και ολοι εδώ μεσα εχουμε φαει πολες ωρες με της σομπες μας.ειμαι ολος αυτια..........σοορυ αν εχω ξαναπει τιποτα από τα παραπανω αλλα πραγματικα με ένα μωρο στο σπιτι στο τσακ είμαι να την πεταξω :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148799 από sdancer75
Απαντήθηκε από sdancer75 στο θέμα Υδραυλική σόμπα pellet ''ΙΟΛΗ''
Νομίζω ότι πολυ ασχολείσαι και θα τη χαλασεις....

Βάζε και κανένα κόμμα η τέλεια στο κείμενο σου γιατι θα σκασουμε αν το διαβάσουμε μονομιάς

sdancer75
Last edit: 8 Χρόνια 5 Μήνες πριν by sdancer75.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ