Επιλογή οικονομικής ξυλόσομπας! help

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43523 από thodd
Όχι τις βρήκα διαθέσιμες σε αποθήκη.
Δεν θέλω κάτι τρελό, μια λύση με αυτά τα χρήματα για μπορέσω να ζεσταθώ,
δεν θα με ζεστάνουν αυτές οι σόμπες;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43525 από dimilaz
Οι γονεις μου εχουν βαλει μια koper forte 8kw σκοπιανη δυστηχως ( τους ειπανε οτι ειναι Σλοβενικη), ενα σπιτι 100τ.μ. χωρις μονωση το ζεσταινει αψογα. Το σαλονι 25 βαθμους χαλαρα ενα με δυο ξυλα βαζουν περιμενουν να πεσει η φωτια -να μεινουν καρβουνα και μετα βαζουν ξανα.
Δεν εχει ομως καθολου καλη διαχειρηση φωτιας χωρις ομως να καιει πολλα ξυλα. Η τιμη της στα Γιαννιτσα 350 ευρω. Ειναι και αεροθερμη, για αυτο πιστευω οτι και η thorma και η skladova θα σε καλυψουν απολυτα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43530 από ELECTRICALCHIEF
Ολες οι σομπες ζεσταινουν. Και η θερμανση εχει ποιοτητα ομως που σε μια ξυλοσομπα αυτο μεταφραζεται ποσα ξυλα χρειαζονται για να αποδωσουν μια συγκεκριμενη θερμοτητα, αν εχουν καλη διαχειρηση της φωτιας δηλαδη. Επισης απο σφραγισμα της εστιας, ποιοτητας υλικων και αντοχης στο χρόνο και σε δυνατες καύσεις αλλα και στην παραμενουσα θερμοκρασια. Δηλαδη μια φτηνη ελαφρια σε μια ωρα θα εχει κρυωσει αν σβησει, μια μαντεμενια ή με πετρωματα οχι. Και το ονομα φυσικα. Στα max 500Ε εχει επιλογες μπολικες, αλλα νομιζω πως η επιλογη για το καλυτερο ειναι δύσκολη.
Παντως απο αυτες που ανεφερες, πρωτα βαζω thorma και μετα skladova μη γνωριζοντας της metlor. Η thorma μαλιστα εχει και πιστοποιησεις πραγματικες και οχι του αερα οπως καποιες βουλγαρικες.
Στα τοσα λεφτα παντως εχει και αρκετες ελληνικες ποιοτικες με καλη αποδοση. Κριμα να τα δίνουμε σε τενεκεδες γείτονων χωρών.

la nordica svezia

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43534 από dimilaz
Φυσικα και ολες οι σομπες ζεσταινουν, οταν καποιος εχει να διαθεση συγκεκριμενο ποσο θα πρεπει να διαλεξει μια απο αυτες που μπορει να αγορασει, οι thorma ειναι πολυ καλες σομπες και μαλιστα πιστοποιημενες, οι skladova φαινονται ποιοτικες και με πολλους ιδιοκτητες ευχαριστημενους.
Μη ξεχναμε οτι πριν απο λιγες μερες το leroy ειχε την invicta 500 ευρω που και ομορφη ειναι αλλα και επωνυμη.
Οσο αφορα την forte των γονιων μου η καταναλωση της ειναι 2-2,5 κιλα την ωρα με πολυ καλη ομως αποδοση, καθωσ πραγματικα ζεσταινει ενα σπιτι με κακη μονωση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ