Καμινάδα πέλλετ σε βεράντα.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140986 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Καμινάδα πέλλετ σε βεράντα.

Fokion έγραψε:
…γ. Το τελικό σημείο εξόδου των καυσαερίων είναι προστατευμένο με ειδικό εξάρτημα. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοίγματα που βρίσκονται ψηλότερα από την απόληξη της καπνοδόχου και σε οριζόντια απόσταση μικρότερη των 6 m από αυτήν και η αρμόδια αρχή διαπιστώσει ενόχληση από την εκπομπή καυσαερίων, μπορεί να επιβάλει την ανύψωση ή να διατάξει άλλα μέτρα για τον περιορισμό της ενόχλησης σε ανεκτά όρια….

Το θέμα είναι στο πως ερμηνεύεται η τονισμένη πρόταση. Αυτό το "και" τα μπερδεύει λίγο καθώς όπως είναι γραμμένο σημαίνει σύμπλεξη δηλαδή να συντρέχουν και οι δύο λόγοι. Αν ήταν ένα απλό "ή" θα ήταν διαζευτικό άρα η αιτία θα συνέτρεχε είτε στη μια περίπτωση, είτε στην άλλη. Το παραπάνω όμως αφορά τον πολεοδομικό κανονισμό και όχι το αστικό δίκαιο, όπου θα μπορούσε να καταφύγει ο συνιδιοκτήτης και κατά πάσα πιθανότητα να δικαιωθεί.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140989 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Καμινάδα πέλλετ σε βεράντα.
για να τελειωνει η ιστορια οποιος θελει τον κανονισμο με μια αναζητηση τον βρισκει...
ο κτιριοδομικος κανονισμος δεν εχει καμμια σχεση με δικαια και δικαστηρια,,,,ειναι υπερανω ...πεφτει το προστιμο και τρεχεις μετα να αποδειξεις τα αναποδεικτα ... εκτος κι αν κανας αρειο παγος πει οτι ειναι αντισυνταγματικος :evil:

ΝΧΟΝΤΖ πυροσβεστηρα εχεισ???? :) ...απλα καπως ετσι μπλεκει το δικαιο ...το θεμα ειναι οι καλες σχεσεις ...κι εμενα ψηνουν απο διπλα καθε τοσο ,,,κανεις δεν διαμαρτυρεται,,,οπως κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε για την σομπα μου (ποθ ισως μυριζει σε καποιους ) ...η καταγγελιες και οι προσφυγες δημιουργουν το χειροτερο κλιμα ... την ωρα που φωναζει φωναξε τον για κανα μεζε .... το πιο πιθανο θα ντραπει να ξαναμιλισει :)

σταυρο,,,οπως ειπε και ο σαβαβς αυτο αφορα διπλανες ιδιοκτησιες(και παλι με επιφυλαξη) ,,,αν υπαρχει απο πανω διαμερισμα ειναι τελειωμενη ιστορια


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140991 από vag1234
Απαντήθηκε από vag1234 στο θέμα Καμινάδα πέλλετ σε βεράντα.
Τα παρακάτω ισχύουν. Από εκέι και πέρα μόνο σε ακάλυπτο επιτρέπονται οδεύσεις και απολήξεις καμινάδων. Τέλος!! Το αστικό δίκαιο δεν μας ενδιαφέρει. Που να δείτε βρώμα το τζάκι του πεθερού μου από κάτω.. Καμία σχέση με το δικό μου το μανάρι..

ΓΟΚ 85

Αρθρο 16
Κατασκευές πάνω από το κτίριο
1. Πάνω από το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής και μέσα στο ιδεατό στερεό, όπως ορίζεται στην παρ.6 του άρθρου 9, επιτρέπονται:
α) Καπνοδόχοι, αγωγοί αερισμού, καπνοσυλλέκτες, εγκαταστάσεις ηλιακών συστημάτων, πύργοι ψύξης και δοχεία διαστολής, θέρμανσης ή κλιματισμού και αντλίες θερμότητας που κατασκευάζονται κατά το άρθρο 26

Αρθρο 17
Κατασκευές στους ακάλυπτους χώρους
2. Στους ακάλυπτους χώρους του οικοπέδου επιτρέπονται και οι εξής κατασκευές:
α) Καπνοδόχοι και ασκεπείς πισίνες

Κτιριοδομικός
2.ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
2.4.2. Καπνοδόχος.
2.4.2.1. Θεωρείται το σύνολο των δομικών ή άλλων στοιχείων που εξασφαλίζουν την απαγωγή των καυσαερίων στον αέρα.

Η καπνοδόχος πρέπει να κατασκευάζεται από ανθεκτικά και άκαυστα υλικά και να έχει δείκτη πυραντίστασης όχι μικρότερο από δύο ώρες.
Η καπνοδόχος πρέπει να στηρίζεται ασφαλώς σε όλη τη διαδρομή της προς τα πάνω σε τοίχο, δάπεδο ή στο έδαφος.

2.4.2.3. Η κατασκευή της καπνοδόχου πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να εξασφαλίζεται:
α. Η ομαλή ροή καυσαερίων σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας.
β. Η στεγανότητα των τοιχωμάτων, ώστε να μη διαφεύγουν αέρια.
γ. Η αντοχή στα φορτία που δέχεται.
δ. Η αντοχή σε συνθήκες που δημιουργούνται από τυχόν ανάφλεξη αποθέσεων στο εσωτερικό των καπνοδόχων.
ε. Η αντοχή τους σε χημικές προσβολές που προκαλούνται από τα προϊόντα της καύσης.
ζ. Η θερμική μόνωση, ώστε η θερμοκρασία εξωτερικής επιφάνειας να είναι κάτω των 50οC στη βάση της καπνοδόχου, ανεξάρτητα αν αυτή είναι προσιτή ή όχι.
2.4.2.4. Τα εσωτερικά τοιχώματα της καπνοδόχου πρέπει να είναι λεία χωρίς ρωγμές και διαβρώσεις. Σε εσωτερικές καπνοδόχους πρέπει να εξασφαλίζεται η ελεύθερη διαστολή αυτής.
Η καπνοδόχος πρέπει να βρίσκεται κατά το δυνατό στο εσωτερικό του κτιρίου και να εξέρχεται στο ψηλότερο σημείο αυτού.
Στη διαδρομή της καπνοδόχου πρέπει να αποφεύγονται οι καμπές. Η σύνδεση του οριζόντιου τμήματος της καπνοδόχου με το κατακόρυφο τμήμα της πρέπει να γίνεται υπό γωνία τουλάχιστο 100ο. Η ελεύθερη διατομή της καπνοδόχου πρέπει να είναι κατά το δυνατό ή κυκλική ή ορθογωνική και να διατηρείται σταθερή καθ' όλη τη διαδρομή της.
Απαγορεύεται για οποιοδήποτε λόγο μεταβολή της διατομής της καπνοδόχου. Σε ορθογωνικές διατομές καπνοδόχων η σχέση πλευρών πρέπει να είναι το πολύ 1:1,5. Ο υπολογισμός της διατομής καπνοδόχου γίνεται σύμφωνα με το αντίστοιχο πρότυπο ΕΛΟΤ 447.

2.4.2.5. Η καπνοδόχος πρέπει να καταλήγει τουλάχιστο 1 m πάνω από το σημείο εξόδου της 0,7 m από οποιαδήποτε ακμή κτιρίου που βρίσκεται σε ακτίνα μικρότερη των 3,0 m από αυτή και 1,5 m από καυστά υλικά.
Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοίγματα που βρίσκονται ψηλότερα από την απόληξη της καπνοδόχου και σε οριζόντια απόσταση μικρότερη 10m από αυτήν και η αρμόδια αρχή διαπιστώνει ενόχληση από την εκπομπή καυσαερίων, μπορεί να επιβάλλει την ανύψωση της καπνοδόχου ή να διατάξει άλλα μέτρα για τον περιορισμό της ενόχλησης σε ανεκτά όρια.

2.4.2.6. Για κάθε καπνοδόχο προβλέπεται άνοιγμα καθαρισμού στη βάση της, που να κλείνει ερμητικά. Προ του ανοίγματος αυτού πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χώρος τουλάχιστο 1 m2.
Σε περίπτωση που υπάρχει οριζόντιο τμήμα της καπνοδόχου κάτω από το έδαφος, πρέπει να ληφθεί ειδική πρόνοια, ώστε να παραμένει τούτο ξηρό και απρόσβλητο από τυχόν διαρροές υπόγειων ή βρόχινων νερών.
Στο τμήμα αυτό της καπνοδόχου πρέπει να υπάρχουν ειδικά ανοίγματα επιθεώρησης και καθαρισμού, που να κλείνουν στεγανά με χυτοσιδηρά καλύμματα.
κλπ

διάβασέ το αναλυτικά γιατι έχει και άλλα
Οι καπνοδόχοι κατηγοριοποιούνται στις ακόλουθες 3 περιπτώσεις ανάλογα με το καύσιμο και το είδος καύσης:

i. Για κεντρικές θερμάνσεις άνω των 25 KW κτιρίου ή και μεμονωμένης ιδιοκτησίας

Κτιριοδομικός άρθρο 27, παρ. 2.4.2.5. : … Η καπνοδόχος πρέπει να καταλήγει τουλάχιστο 1 m πάνω απο το σημείο εξόδου της 0,7 m από οποιαδήποτε ακμή κτιρίου που βρίσκεται σε ακτίνα μικρότερη των 3,0 m από αυτή και 1,5 m από καυστά υλικά. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοίγματα που βρίσκονται ψηλότερα από την απόληξη της καπνοδόχου και σε οριζόντια απόσταση μικρότερη 10m από αυτήν και η αρμόδια αρχή διαπιστώνει ενόχληση από την εκπομπή καυσαερίων, μπορεί να επιβάλλει την ανύψωση της καπνοδόχου ή να διατάξει άλλα μέτρα για τον περιορισμό της ενόχλησης σε ανεκτά όρια…

ii. Για κεντρικές θερμάνσεις κάτω από 25 KW και για τοπικές θερμάνσεις μεμονωμένου χώρου πχ σόμπα πετρελαίου, ξύλου, pellet

Κτιριοδομικός άρθρο 27,παρ. 3.3.2 α’ εδάφιο και παρ. 2.4.2.8. : … Για την περίπτωση χρήσης μεταλλικών σωλήνων (μπουριά) για την απαγωγή των καυσαερίων, η κατασκευαστική διαμόρφωση του τελικού τμήματος της καπνοδόχου που βρίσκεται έξω από το κτίριο πρέπει να είναι τέτοια, ώστε:

….

…γ. Το τελικό σημείο εξόδου των καυσαερίων είναι προστατευμένο με ειδικό εξάρτημα. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοίγματα που βρίσκονται ψηλότερα από την απόληξη της καπνοδόχου και σε οριζόντια απόσταση μικρότερη των 6 m από αυτήν και η αρμόδια αρχή διαπιστώσει ενόχληση από την εκπομπή καυσαερίων, μπορεί να επιβάλει την ανύψωση ή να διατάξει άλλα μέτρα για τον περιορισμό της ενόχλησης σε ανεκτά όρια….

iii. Για ανοικτές εστίες – τζάκια (προσοχή: όχι κλειστού τύπου «ενεργειακά» διότι τότε θεωρούνται ως τοπική θέρμανση ή συνδεδεμένα με δίκτυο σωληνώσεων διότι τότε λειτουργούν ως κεντρική θέρμανση αμφότερα των προηγούμενων παραγράφων)

Κτιριοδομικός άρθρο 27, παρ. 3.3.2 β’ εδάφιο και παρ. 2.4.2.4. : …Η καπνοδόχος πρέπει να βρίσκεται κατά το δυνατό στο εσωτερικό του κτιρίου και να εξέρχεται στο ψηλότερο σημείο αυτού...

Δηλαδή:

Από τις 3 προαναφερθείσες κατηγορίες μόνο η πρώτη έχει εξ’ αρχής κατά τον σχεδιασμό του κτιρίου δεσμευτικούς περιορισμούς όσον αφορά όρια από όμορες ιδιοκτησίες ή κτίρια (1 m πάνω απο το σημείο εξόδου της 0,7 m από οποιαδήποτε ακμή κτιρίου που βρίσκεται σε ακτίνα μικρότερη των 3,0 m από αυτή και 1,5 m από καυστά υλικά.). Για την δεύτερη υπάρχει άλλος περιορισμός (ανοίγματα που βρίσκονται ψηλότερα από την απόληξη της καπνοδόχου και σε οριζόντια απόσταση μικρότερη 10m & 6 m αντίστοιχα από αυτήν) ο οποίος όμως δεν είναι εξ’ αρχής δεσμευτικός και μόνο εφόσον η Αρμόδια Αρχή διαπιστώσει ενόχληση από εκπομπή καυσαερίων μπορεί να επέμβει. Για την τρίτη περίπτωση δηλ τα τζάκια δεν υπάρχει περιορισμός.

ΕΓΚ-59716/19-10-89. Εγγρ-4345/23-7-89 Πολ.Σερρών.
Εγγρ-697/15-9-89 Πολ.Κομοτινής. Εγγρ-59550/22-9-89.
"Νέος Κτιριοδομικός Κανονισμός - απαντήσεις σε ερωτήματα".


ΣΧΕΤ.:(α) Το με αρ.πρ.οικ.4345 έγγρ.Τμ. Πολ/μίας και ΠΕΝ Σερρών.
(β) Το με αρ.πρ.3195/13-9-89 έγγρ. Δ/νσης Περ/ντος και
Χωρ/ξίας Κεντρ. Μακεδονίας.
(γ) Το με αρ.πρ.οικ.697/15-9-89 έγγρ.Δ/νσης Περ/ντος και
Χωροταξίας Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.
Σχετικά με τα ερωτήματα που μας υποβλήθηκαν με τα παραπάνω
σχετ., όσον αφορά διατάξεις εφαρμογής του νέου Κτιριοδομικού
Καν/σμού (Ατομ.Αναπλ.Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ υπ'αρ.49977/3068 ΦΕΚ-535/Β)
σας γνωρίζουμε τα εξής:
ΑΡΘΡΟΝ-12
(1) Συμφωνούμε με την παρ. 5 του (β) σχετ. με την προσθήκη
ότι για την έκδοση οικοδομικής άδειας δεν απαιτείται υποβολή
μελέτης ηχομόνωσης σύμφωνα με το ΠΔ.ΦΕΚ-394/Δ/8-9-89 "περί τρόπου
εκδόσεως αδειών".
ΑΡΘΡΟΝ-26
(2) Για τις περιπτώσεις βλαπτικών ενεργειών από βόθρους
συμφωνούμε με την άποψη της παρ.1 του (α) σχετ.
ΑΡΘΡΟΝ-27.
(3) Στον υπολογισμό των θερμικών απωλειών στις μελέτες
κεντρικής θέρμανσης πρέπει να εφαρμόζονται οι συντελεστές
θερμοπερατότητας που προκύπτουν από την μελέτη θερμομόνωσης
(ΠΔ 4-7-79 ΦΕΚ-362/Δ άρθ.1).
(4) Συμφωνούμε με την παρ. 2 του (β) σχετικού.
(5) Οσον αφορά την παρ. 3 του (β) σχετ., σας γνωρίζουμε ότι
η παρ. 3.3.2 αναφέρει ρητά ότι για τις περιπτώσεις των ανοικτών
εστιών (τζάκια) υπό τις προϋποθέσεις της παρ. 3.1. ισχύουν οι
περιορισμοί της παρ.2.4.2.4. σε καμία δε άλλη περίπτωση των
διατάξεων του άρθ-27 δεν προβλέπονται άλλες απαιτήσεις
αποστάσεων απόληξης της καπνοδόχου των από ανοίγματα.
Παρακαλείσθε για το συγκεκριμένο θέμα να μας γνωρίσετε τις
απόψεις σας προκειμένου να ληφθούν υπόψη σε μελλοντική
τροποποίηση του Κανονισμού.
(6) Οσον αφορά την παρ. 4 του (β) σχετ.: α) για τις
καπνοδόχους: Σε κεντρικές θερμάνσεις με λέβητα εντός των
κατοικιών και ισχύ κάτω των 25 KW εφαρμόζονται οι διατάξεις της
παρ. 2.4.2.8.
Για όλες τις περιπτώσεις λέβητα ισχύουν οι διατάξεις της
παρ.2.4.2.
(β) Για το λέβητα: Σε κεντρικές θερμάνσεις γενικώς με
συνολική θερμική ισχύ άνω των 45 KW απαιτείται λεβητοστάσιο
σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2.4.1. Για κεντρικές θερμάνσεις
ισχύος κάτω των 45 KW δεν απαιτείται ο σχεδιασμός και η κατασκευή
του λεβητοστασίου να γίνεται υποχρεωτική σύμφωνα με τις διατάξεις
της παρ. 2.4.1. χωρίς αυτό να αποκλείει την προαιρετική εφαρμογή
τους ή την υποχρεωτική εφαρμογή άλλων κτιριοδομικών διατάξεων
σχετικών με τα λεβητοστάσια πχ. κανονισμός πυροπροστασίας,
ΠΔ-922/77 (ΦΕΚ-315/Α) περί φορητών πυροσβεστήρων κ.α.
(γ) Εξαερισμός: μόνο για λέβητες κεντρικών θερμάνσεων
συνολικής ισχύος κάτω των 25 W δεν είναι υποχρεωτική η εφαρμογή
των διατάξεων της παρ. 2.4.1.4, όπως προκύπτει από το τελευταίο εδάφιό της.

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Nasikas, Fokion

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141000 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Καμινάδα πέλλετ σε βεράντα.
και το κερασακι στην τουρτα :)

εεε. Για εγκαταστάσεις όπου η συνολική θερμική ισχύς είναι κάτω των 25 KW και οι λέβητες μπορούν να τοποθετηθούν σε κατάλληλη θέση και μέσα στις κατοικίες, η αποθήκευση καυσίμου πρέπει να γίνεται σε ξεχωριστό χώρο, εκτός του χώρου παραμονής προσώπων και λαμβάνονται όλα τα από τον κατασκευαστή ενδεικνυόμενα μέτρα για την ασφάλεια της λειτουργίας της όλης εγκατάστασης. Επίσης, λαμβάνονται προβλεπόμενα μέτρα πυροπροστασίας στο χώρο αποθήκευσης του καυσίμου.

γι αυτο επιμενω να μην προκαλουμε ...υπαρχουν κι αλλα κι ακρη δεν βγαινει προς το παρον


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141084 από michalisgr
Απαντήθηκε από michalisgr στο θέμα Καμινάδα πέλλετ σε βεράντα.
Οπως σας εστειλα www.fa3.gr/nomothesia_2/nomoth_gen/19-Dikaio-embragmato.htm
επειδη ετυχε να στειλε και επιστολη στο Υπ. Δικαιοσυν.& ανθρ.δικ. για τη ψησταρια ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ στο μπαλκονι οι ανρθωποι με πηραν τηλ. Μου ειπαν οτι και αστυνομια να καλεσει καποιος που ενοχλειται (Οι αστυνομικοι επειδη ΔΕΝ γνωριζουν σχετικους νομους) ΜΠΟΡΕΙ να σου κανουν συστασεις λογω αγνοιας... να κοψουν κληση ομως ΟΧΙ!! Η δε αστυνομια του λιτοχωρου γελασε οταν τους το ειπα αυτο για τη ψησταρια.. μου ειπε χαρακτηριστικα ¨Ε μωρε κερασε τον και εσυ ενα μεζεδακι και ολα καλα" "Λες να στειλουμε ΟΧΗΜΑ κατω για καπνους";;; και γελουσαμε και οι δυο... οποτε ΚΛΑΙΝ!! Αλλα και νομικα ειναι ξεκαθαρο..

Ο κύριος ακινήτου έχει υποχρέωση να ανέχεται την εκπομπή καπνού, αιθάλης, αναθυμιάσεων, θερμότητας, θορύβου, δονήσεων ή άλλες παρόμοιες επενέργειες που προέρχονται από άλλο ακίνητο, εφόσον αυτές δεν παραβλάπτουν σημαντικά τη χρήση του ακινήτου του ή προέρχονται από χρήση συνήθη για ακίνητα της περιοχής του κτήματος από το οποίο προκαλείται η βλάβη.

Οι Ανθρωποι απο το Υπουργ. μου ειπαν οτι ΑΝ ειχε ψησταρια ΜΑΓΑΖΙ δηλαδη και τα εψηνες στο μπαλκονι σου τοτε θα ΕΒΛΑΠΤΕΣ σημαντικα τη χρηση του ακινητου του αλλου..τοτε μπορει να σε κανει μηνυση ο αλλος.... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΣ!!! Για καλο και κακο εγω αν και ειμαστε ΜΟΝΟ δυο σπιτια οπως σας ειπα, εγω εβγαλα μια φωτοτυπια του ανω νομου κατω στη ΣΚΑΛΑ για να την βλεπουν ΟΛΟΙ!!! και εγραψα και μεσα οτι σε περιπτωση παραπονων καλεστε αμεσα το 100!

www.ministryofjustice.gr/site/el/%CE%91%...%BD%CE%AF%CE%B1.aspx
καλεστε και το δικαιοσυνης ανα θελετε..
Last edit: 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν by michalisgr.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141086 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Καμινάδα πέλλετ σε βεράντα.
δεν διαφωνουμε μιχαλη να ψηζεις κανα παιδακι στο μπαλκονι (αν και η νομοθεσια ειναι τοσο πολυπλοκη...)
αλλα εδω μιλαμε για καμιναδαες ...κι αυτο δεν εχει καμμια σχεση ...

ο αστυνομικος δεν μπορει να κανει τιποτα χωρις μηνυση (περα απο συστασεις) ουτε καν τα στοιχεια σου δεν εχει και χωρις εισαγγελα δεν μπορει καν να μπει στο σπιτι να τα παρει η να διαπιστωσει την παραβαση,,,δεν ισχυει το ιδιο για την πολεοδομια (δεν χρειαζεται να μπει στο σπιτι ουτε να παρει στοιχεια) που κοβει το προστιμο στο ακινητο (στον ιδιοκτητη και οχι στον χρηστη)


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει
Last edit: 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν by dimlyk.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ