Σκέψεις πριν την επιλογή υδραυλικής σόμπας

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #159312 από thomas
τα παραλέται μου φαινεται, κανετε λες και θα λειτουργήσει πυρηνικο εργοστασιο,Το ότι αμα γίνουν όλα σωστα από πλευρας εγκαταστασης και γιατι να μη γινουν αλλωστε-δεν είναι όπως πριν 5 χρονια η κατασταση που επεσαν ολοι να βαλουνε διαφορα και δεν ηξερε κανεις να τα κανει σωστα-οτι θα ζεσταθεί σαν ανθρωπος και οικονομικά ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ από ΔΕΗ η πετρέλαιο αυτά δεν μετρανε,ενταξει θα εχει και μια ασχολία ,θα εχει και καποια καθαρίσματα τελικά και τη εγινε ; μπορει να του αρεσει η όλη κατασταση ; Ολοι σχεδόν δεν εχουμε τζακι δεν το αναβουμε, δεν καθαριζουμε συχνά ,λες και το πελλετ εχει μεγαλυτερη ασχολία και ατσαλιά από το ξύλο.ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ να αλλαξει καποιος αυτή την εποχή θερμανση πα να πει ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με αυτά που του προσφέρει η τωρινή.Φιλε ...προχωρα αφοβα,αν ασχοληθείς και λιγο ,όλα καλά και κυριως οικονομικά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #159313 από PAPADAKIS
Φιλε gianniskriti είχα κάνει ένα Post πριν καιρό γιά μιά περίπτωση παρόμοια με την δική σου.Ρίξε μιά ματιά στον σύνδεσμο:
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59673&Itemid=384

Επίσης από ότι έμαθα μετά ,η σόμπα αυτή μαζί με την γυψοσανίδα ,την inox 2ης μόνωσης μέχρι την ταράτσα περίπου 15 μέτρα, μερεμέτια ,τα 20 μέτρα χαλκοσωλήνα που τράβηξε ο υδραυλικός σπάζοντας τοίχους μέχρι το αρχικό κονεκτέρ και τέλος βάζοντας και ένα δεύτερο δοχείο αδρανείσς στο πατάρι του ---> όλα μαζί γύρω στα 6.000 €.
Έχει πάντα 2 σακουλάκια δίπλα στην σόμπα και καμιά 20ριά στο μπαλκόνι.
Αυτός αγοράζει εδώ και 2 χρόνια sweighofer με 240 € την παλλέτα ,άρα του έρχεται φθηνά.
Καθαρίζεται μόνο ετησίως κάθε Ιούνιο από μάστορα (αυτοκαθαριζόμενη--->γι αυτό και πανάκριβη) και ο μάστορας του παίρνει ένα 50ρικο. Εγώ θα την καθάριζα μόνος μου.
Τέλος έχει κάθε 2 μέρα καθάρισμα το δοχείο καύσης με μιά σκούπα στάχτης,και εκεί που την έχει βάλει (καθιστικό) έχει απομονώσει το θερμαντικό σώμα γιατί τον καλύπτει η ζέστη που αποβάλει η σόμπα.
Last edit: 6 Χρόνια 8 Μήνες πριν by PAPADAKIS.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 8 Μήνες πριν #159322 από gianniskriti
Σας ευχαριστω ολους.
Θα κατσω λιγο να τα βαλω σε μια σειρα αυτα που μου αναφερατε, θα επισκεφθω και καποιο Κατ/μα εδω στο Ηρακλειο (αν βρω καποιο αξιοπρεπες) και θα επανελθω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ