Πρόβλημα δυσλειτουργίας αερόθερμης σόμπας Αngela ΤΑ 12

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #100440 από georgepap31
-Κάνε πρώτα ένα σχολαστικό καθάρισμα εσωτερικά, όλα μέχρι κοχλία και μπουριά.

-Δες για ρυθμίσεις τροφοδοσίας και αέρα εδώ: www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=53&limitstart=45

-Επικοινώνησε με το εργοστάσιο

Καλή τύχη

Δεν πρέπει να δίνουμε σε ανθρώπους με ηλίθιες απόψεις την ικανοποίηση της οργής μας.

Nicolás Gómez Dávila, 1913-1994, Κολομβιανός συγγραφέας

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #100453 από kostasant
Έχει και συνέχεια η ιστορία μου............
Η αγορά,όπως προανέφερα,έγινε τον Φεβρουάριο ,όλο τον Μάρτιο
ερχόταν σε καθημερινή βάση ο άνθρωπος από τον οποίο αγόρασα την σόμπα και την ρύθμιζε, την καθάρισε 2 φορές, άλλαξε και τον κοχλία.
Μιλάμε με το εργοστάσιο και τους λέμε ότι πιθανόν να φταίει η πλακέτα,το εργοστάσιο είπε να σταλεί η σόμπα για να την δούνε και ότι θα μας στείλουν καινούρια από τη στιγμή που δούλεψε καλά μόνο ένα μήνα
την παρέλαβαν πριν το Πάσχα, την έλεγξαν,περιμένοντας εν το μεταξύ εγώ να παραλάβω την καινούρια,
της έκανα και ένα σημαδάκι για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι η ίδια.......
Τελικά πριν 4 μέρες παρέλαβα την ίδια σόμπα και με ώρες λειτουργίας (207)και όταν την ανοίξαμε έγραψε πότε έγινε το τελευταίο service.Και φυσικά η σόμπα εμφάνισε τα ίδια προβλήματα.Τηλ.στο εργοστάσιο και η απάντησή τους ήταν η εξής:μπορεί καταλάθος να στείλαμε την παλιά ,τη δεύτερη μέρα ξανατηλεφωνούμε και μας λένε να ξανακάνουμε ρυθμίσεις ένω μας είχαν πεί ότι και καλά την καινούρια θα μας την στέλνανε δοκιμασμένη και ρυθμισμένη απο τον τεχνικό τους και μην ξεχνάμε ότι η σόμπα με τις αρχικές ρυθμίσεις δούλευε για ένα μήνα άψογα.

kostasant έγραψε:

kostasant έγραψε: .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #100468 από nikolas
Αυτό που είδα στο βίντεο είναι ότι η πρώτη φλόγα εμφανίζεται στα 3 λεπτά που σημαίνει πολύ καλό χρόνο. Mεχρι τα 10 λεπτά η καύση εξελίσσεται σωστά και αμέσως μετά αρχίζει σταδιακά η πτώση της φλόγας που σημαίνει ότι η τροφοδοσία είναι χαμηλή, άρα είναι θέμα ρυθμίσεως. Η λύση είναι η να μειωσης της στροφές του μοτέρ των καυσαερίων μόνον κατά στο χρόνο της προθέρμανσης η να αύξησης λίγο το πελλετ μόνον στον χρόνο προθέρμανσης, ώστε να προλάβει φτάσει στο τεστ και στην επιθυμητή θερμοκρασία των καυσαερίων. Με άλλα λόγια είσαι τώρα ρυθμισμένος στο όριο που ακόμα με αλλαγή πελλετ να έχεις πρόβλημα. Για ένα δυο μήνες δούλευε σωστά κατά την γνώμη σου διότι οι διαδρομές των καυσαερίων ήταν καθαρές. Ο άνθρωπος που ήλθε να στην ρυθμίσει πρέπει να είναι άσχετος από σόμπες πελλετ διότι το πρόβλημα σου είναι ολοφάνερο και δυστυχώς δεν είσαι ο πρώτος που ταλαιπωρείται για μια ρύθμιση διότι πολλές επιχείρησης που πουλάνε σόμπες δεν έχουν σωστή τεχνική υποστήριξη. Η διαδικασία λειτουργίας σε όλες της σόμπες είναι ολόιδια. Και φυσικά υπάρχουν διαφορετικές ρύθμισής από πελλετ σε πελλετ. Εάν χρησιμοποιείς πελλετ που η σόμπα σου λειτουργεί σωστά μείνε σε αυτό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #100560 από kostasant
επι ενα μηνα ερχοταν και ριθμισε την ποσοτιτα πελλετ κατα την εναυση και τα καυσαερια εχω μηλισει με τον τεχνικο απο την θεσ/νικη για ρυθμισεις και τιποτα.
αν βοηθαει να σας πω τι ρυθμισεις εχει περασμενες

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #100566 από nikolas
Στο επαναλαμβανω.Ο άνθρωπος που ήλθε να στην ρυθμίσει πρέπει να είναι άσχετος από σόμπες πελλετ διότι το πρόβλημα σου είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ και δυστυχώς δεν είσαι ο πρώτος που ταλαιπωρείται για μια ρύθμιση διότι πολλές επιχείρησης που πουλάνε σόμπες δεν έχουν σωστή τεχνική υποστήριξη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #100602 από kostasant
και απο το εργοστασιο που την κατασκευαζουν ο τεχνικος στην αρχη μου ελεγε τηλεφωνικα τις ρυθμισεις και παλι ειχα προβλημα, ειπαν οτι θα μου φερουν καινουρια την πηραν στην θεσ/νικη και εμεινα ενα μηνα χωρις σομπα περιμενοντασ την καινουργια (εκαψα και πετρελαιο) και οταν την εστειλαν ειπαν οτι ειναι καινουργια αλλα οταν την εβαλα να δουλεψει παλυ εβγαζε προβλημα και τοτε πιστικα οτι μου εστειλαν την ιδια πισω. και την ειχαν ενα μηνα και την ρυθμιζαν στο εργοστασιο αυτοι που την κατασκευαζουν και δεν λησανε το προβλημα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ