Κινέζικη αερόθερμη σόμπα

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #17887 από Biomaster
Απαντήθηκε από Biomaster στο θέμα Απ: Κινέζικη Αερόθερμη Σόμπα
Φίλε GT εγώ ποτε δεν είπα κατι τέτοιο για εσένα, πρώτα έγραψα οτι κάποιος μπορεί να ενημέρωσε τον Κο Μόσχαλη και μετά ανεφερες το περιστατικό της εμπειρίας σου, και κατα την γνώμη μου καλά έκανες, γιατί οι σωστοί επαγγελματίες θα πρέπει να αναφέρονται στο forum, και αυτό δεν είναι "πονηρή¨" διαφήμηση αλλα η αλήθεια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #17890 από Biomaster
Απαντήθηκε από Biomaster στο θέμα Απ: Κινέζικη Αερόθερμη Σόμπα

Moschalis έγραψε:
Πρώτα απόλα το αν πουλήθηκαν 100 ή 1000 ή 5000 σόμπες αναφέρεται μόνο και μόνο για να υπολογιστεί το ποσοστό βλαβών και προβλημάτων. Θεωρώ ότι για το χαμηλό ποσοστό προβλημάτων ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς. Γιατί το λέω αυτό? Γιατι κάποιος που πιθανόν δεν γνωρίζει βλέπει μια σόμπα και το μόνο που βλέπει είναι 3 μοτέρ , έναν εγκέφαλο και 3 αισθητήρες . Κάποιος που γνωρίζει βλέπει 3 μοτέρ με τελείως διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, 3 αισθητήρες (που έχουν δοκιμαστεί και αλλαχτεί μέχρι να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και έναν εγκέφαλο με ATMEL 64, προγραμματισμένο σε C, με αλλαγμένο το πρόγραμμα απο τεχνικό της εταιρείας μας, σε σημεία "κλειδί" όπως π.χ. ο χρόνος (περίοδος ) του κοχλία που αλλάχτηκε απο 6 sec σε 2 για πιο ομαλή ροή του πελλετ, διακοπτόμενο χρόνο για το μοτέρ του κοχλία με αποτέλεσμα τη μείωση 15 βαθμών κελσίου σε θερμοκρασία λειτουργίας (θερμοκρασία μοτέρ), απο την αρχή προγραμματισμό πάντα σε C , της ελληνικής γρσμματοσειράς (διότι η οθόνη που επιλέχτηκε απο εμάς είναι LCD μεγάλης ανάλυσης και οι χαρακτήρες είναι 10χ10 pixel αντί για 5χ8 όπως οι περισσότεροι), πολλές αλλαγές στην διαχείριση των αισθητήρων γιατί οι κινέζοι είναι λίγο βιαστικοί , πολλές δοκιμές με εξομοιωτή Proteus ISIS, burn - in test για τουλάχιστον 48 ώρες ασταματητης λειτουργίας σε κλειστό αλλά ελεγχόμενο χώρο .


Εαν λοιπόν έχετε την παραμικρή υπόνοια ότι τα πιστοποιητικά μας δεν έιναι νόμιμα , αυτό μπορεί να ξεκαθαριστεί εύκολα .Δεν είστε υποχρωμένος να αγοράσετε κανέναν προϊόν μας και ΟΥΔΕΠΟΤΕ αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα να γράφω εδώ μέσα.
Σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν θεωρώ ότι οι σόμπες μας είναι οι καλυτερες της αγοράς , ίσως να είναι οι καλύτερες ίσως οι χειρότερες, αυτό ομως θα το αποφασίσουν αυτοί που τις χρησιμοποιούν και όχι οι γνωστοί του γνωστού κτλ. Αν δε, επιμένετε να είστε προκατειλλημένος με τα προϊόντα και την εταιρεία μας, είναι δικαίωμά σας, καλό όμως θα είναι την επόμενη φορά να έχετε και κάποια βάσιμα επιχειρήματα.

Και τέλος αγαπητέ Biomaster , φαίνεται πως έχεις για κέντρο της Ελλάδος το Καλοχώρι , δυστυχώς όμως γεωγραφικά είναι ο Βόλος.

Καλή σας ημέρα.....

Για την εταιρεία ΜΟΣΧΑΛΗΣ ΑΒΕΤΕ


Αγαπητέ κε Μόσχαλη,
Είμαι τεχνικός Η/Υ και προγραμματιστής στο επάγγελμα, και σας πληροφορώ οτι αν θέλω να σας παραθέσω τεχνικούς όρους σχετικά με το hardware θα νομίζετε οτι είμαι κάποιος σπουδαίος επιστήμονας, αλλά στην προγματικότητα αυτά που θα σας λέω θα είναι πολύ απλά πραγματάκια, ετσι σκοπός μου δεν είναι να εντυπωσιασω. Επιδή κατηγορήθηκα οτι δεν έχω βάσιμα επιχειρήματα και είμαι προκατειλλημένος σας παραθέτω τα κάτωθι. ( Ημουν πολλα χρόνια Αγγλια για σπουδές και κατάρτηση σε τεχνικά θέματα ΗΥ και αυτοματισμών, sorry για την κακή μου γραμματική)
1. Σίγουρα δεν είναι 3 απλά μοτέρ, αλλα η διαφορά τους είναι στον θόρυβο που βγάζουν (βασικά απο τα κακής ποιότητας ρουλεμάν και απο το τρόπο ψύξης του ventilation) αλλίως η μόνη διαφορά είναι τα watts τους.
2. Η ποιότητα των αισθητήρων θερμοκρασίας εξαρτάται απο το πόσο διατήθεται να πληρώσει ο εισαγωγέας, μπορεί να έχει 0,20usd αλλα και 3usd, οπότε δεν τίθεται θέμα τεχνογνωσίας
3. Ο επεξεργαστής της κεντρικής μονάδας δεν παίζει ρολο αν ειναι AMTEL, ή Intel ή Chinatel αν τρέχει στα 200mhz ή στα 2ghz δεν έχει να διαχειριστεί μεγάλο όγκο δεδομένων.
4. Η γλώσσα προγραμματισμού σε όλους αυτους του low cost/speed επεξεργαστες είναι σε assemply ή C, (δεν γράψατε και τα windows)
5. Η αλλαγή του χρόνου του κοχλία στις σόμπες NB-PA (που έχει ο φίλος μου) δεν χρειάζεται καποιον low level προγραμματισμό, ρυθμιζεται απο το κρυφό MENU, sfeedingTime11 βάζεις πόσα δευτερόλεπτα θα ταίζει, και sfeedingTime10 πόσα δευτερόλεπτα θα σταματάει το τάισμα σε κάθε προγραμμα, οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις.
6. Η ανάλυση της οθόνης δεν μ' ενδιαφέρει αν είναι 10x10 ή 5x8 αρκεί να μου δείχνει της ενδείξεις που θέλω, δεν θα βλεπω ούτε video ούτε θα παίζω games.
7. Τελικά μήπως το λούκι το τράβηξε η castlestoves και πήρατε έτοιμη τεχνολογία.

Ποτέ δεν αμφισβήτησα τα πιστοποιητικά σας, ίσα-ίσα που είπα οτι πιστεύω περισσότερο τους Ελληνες απο τους Γερμανούς/Ιταλούς και Αμερικάνους.
Σίγουρα η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή των χρηστών των σομπών (και αυτός είναι ο λόγος που γράφω)
Πιο βάσιμα απ'αυτά τα επιχειρήματα δεν νομίζω να υπάρχουν, και να φανταστείτε οτι δεν έχω καν σόμπα.

Εγώ κε Μοσχαλή δεν ειρωνεύομαι ούτε εσας ούτε το κο Nasika, τώρα μπορεί εσεις να νομίζετε οτι ο Βολος είναι ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, δυστυχώς όμως ατυχίσατε, γιατι οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν οτιδήποτε απο οπουδήποτε, με μία απλή έρευνα στο internet, όπως επίσης να πληροφορηθούν για την πραγματικότητα.
Οταν γράφτηκα στο forum σκοπός μου ήταν να κατατοπιστώ σχετικά με αγορα μίας πελετομηχανης και μίας σόμπας, δεν είναι όνειρο ζωής να είμαι σε αντιπαράθεση με τον Κο Μοσχαλη ή με τον κο Nasika.
γιατι αισθάνομαι οτι κουράζουμε τους φιλους μας στο forum, καταθετω την άποψη μου για αποκατάσταση της αλήθειας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #17897 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Απ: Κινέζικη Αερόθερμη Σόμπα
Η πρώτη κινέζικη σόμπα προς τη Σελήνη τέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε τροχιά γύρω από τον φυσικό μας δορυφόρο.



Η πρώτη κινέζικη σόμπα προς τη Σελήνη τέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε τροχιά γύρω από τον φυσικό μας δορυφόρο.
Με σκοπό να μελετήσει την επιφάνεια της Σελήνης η νέα αυτή σόμπα βρίσκεται σε ελλειπτική τροχιά που κυμαίνεται από 200 χλμ. έως και 8.600 χλμ. πάνω από τη Σελήνη.
Είναι η πρώτη προσπάθεια της Κίνας να μελετήσει από κοντά τη Σελήνη ενώ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα στείλει μια σόμπα ρομπότ στην επιφάνειά της μέχρι το 2012, και μια επανδρωμένη αποστολή καβάλα στην σόμπα στα επόμενα 15 περίπου χρόνια.

Πραγματικά ζούμε ιστορικές στιγμές :evil:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Biomaster

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #17898 από Moschalis
Απαντήθηκε από Moschalis στο θέμα Απ: Κινέζικη Αερόθερμη Σόμπα
Αγαπητέ Biomaster,
Ευχαριστώ για το ξεκαθάρισμα, και σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σας.
Για να τελειώσει λοιπόν ευχάριστα η αντιπαράθεση , είστε καλεσμένος στο "κέντρο της Ελλάδος" και όχι του κόσμου, για τσιπουράκι δίπλα στη θάλασσα. Αν πάλι δεν μπορείτε τώρα, είστε καλεσμένος το χειμώνα για κρασάκι στο Πήλειο, σε μαγαζί που ΔΕΝ έχει δική μας σόμπα.
:cheer:
Θα χαρώ πολύ να συζητήσουμε για όποιοδήποτε διευκρίνηση και πρόβλημα που πιθανόν έχετε (και ας μην έχετε ακόμη σόμπα). Νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο να συζητήσουμε face to face παρα εδώ μέσα και να κουράζουμε τους υπόλοιπους.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαίρι με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
ΜΟΣΧΑΛΗΣ ΑΒΕΤΕ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Biomaster

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #17900 από Biomaster
Απαντήθηκε από Biomaster στο θέμα Απ: Κινέζικη Αερόθερμη Σόμπα
Φιλε mastoras αρκει να μη μας στείλουν και εμάς στη Σελίνη, γιατι με τους φόρους που θα μας βάλουν και με την τιμή του πετρελαιου, μας βλέπω μετανάστες στη Φεγγάρι.
PS έχω καβαντζώσει καμια 5 ζευγαρια τερλικια για μενα και ισαριθμα για την γυναικα μου. Και αν βάλεις και τον νόμο της φυσικής, δια της τριβής παράγετε θερμότητα, το λυσαμε το πρόβλημα μας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #17904 από Biomaster
Απαντήθηκε από Biomaster στο θέμα Απ: Κινέζικη Αερόθερμη Σόμπα
Αγαπητέ Μοσχαλη,
Ελπίζω να περάσω απο την εταιρεία μέσα στο καλοκαιρι, να τα πουμε και απο κοντα, σχεδιαζουμε να παμε Σκιάθο για διακοπές, ελπίζω Σαββατα να είστε ανοιχτά, να δω την σόμπα απο κοντά, επίσης ανοιχτή πρόσκληση και για σενα στον παγωμένο Βορρά (κατα την διάρκει του χειμώνα), κρασακι, τσιπουρο on the house.
Η αγορά θα γίνει αρχεσ Σεπτεμβρίου αν εχουν ξεμείνει λεφτα. (διακοπές, χαρατσια κλπ)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.175 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ