Biodom H25

Περισσότερα
5 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #167549 από giokaspart
Απαντήθηκε από giokaspart στο θέμα Biodom H25
Είναι λογικό επακόλουθο να μην σου ζεσταίνει τα ΝΧ αφού δεν φτάνει ποτέ ψηλά η θερμοκρασία του λέβητα επειδή μάλλον κόβεται από το θερμοστάτη της σόμπας και μπαίνει σε λειτουργία συντήρησης σε χαμηλή σκάλα. Ένας τρόπος για να έχεις ΖΝΧ στο μπόιλερ είναι να ανεβάσεις τη θερμοκρασία ανοίγματος και κλεισίματος του κυκλοφορητή π.χ. 55 βαθμούς ή λίγο παραπάνω.
Για το θερμοστάτη χώρου κάπου πρέπει να υπάρχει υποδοχή στη σόμπα για να κουμπώνει η φύσα του καλωδίου του εξωτερικού θερμοστάτη χώρου και η επιλογή λειτουργίας του (θερμοστάτης χώρου ή θερμοστάτης σόμπας) γίνεται από το μενού της. Δεν την ξέρω όμως τη συγκεκριμένη σόμπα για να σου πω αν υπάρχει και πως ακριβώς.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν - 5 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #167554 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Biodom H25
Βάλε καμία φωτό το πάνελ .λογικό να κρυώνει το μποιλερ.ο πρώτος κάνει μπάνιο οι αλλοι με κρυο!!!!ανέβασε τη θερμοκρασία κυκλοφωριτη που θα ανοίγει
(πχ 55-60)καιι που θα κλείσει αν έχει επιλογή καθως και τη ζήτηση των νερών στο λέβητα στους 75 βαθμούς.βαλε και φουλ σκάλα ισχύος ΦΥΣΙΚΑ!!!όσο αφορά τη συνδεσμολογία πρέπει να δω το μανιουαλ.Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ?
Last edit: 5 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #167585 από chrissiapla
Απαντήθηκε από chrissiapla στο θέμα Biodom H25
giokaspart Δεν μπαίνει σε λειτουργία συντήρησης η σόμπα αν δεν φτάσει την θερμοκρασία χώρου που του ορίσω. Όρισα θερμοκρασία χώρου 28 βαθμούς ώστε να δουλεύει για πολύ ώρα και εξακολουθούσε να κάνει το ίδιο. Δηλαδή πήγαιναν τα νερά μέχρι 56-57 βαθμούς τότε έκοβε η φωτιά και έπεφτε η θερμοκρασία νερού στους 44. Τότε δυνάμωνε πάλι η φωτιά και γινόνταν το ίδιο πράγμα. Ο κυκλοφωριτής ξεκινά να δουλεύει όταν το νερό φτάσει τους 53 βαθμους (οχι 48 που έγραψα προχθες) και σταματά όταν το νερό πέσει στους 46. Συνολικά δηλαδή δουλεύει για 2 λεπτά και σταματά για άλλα 2.
ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ Με την εταιρεία μίλησα αρκετές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο το Σάββατο μου είπαν να αλλάξω την πίεση στην καμινάδα και έτσι αυξήθηκε η φλόγα χωρίς όμως να αλλάξει κάτι με την λειτουργία που περιγράφω για το νερό. Οι παράμετροι για την λειτουργία της σόμπας είναι κλειδωμένοι και δεν έχω πρόσβαση.
Όσον αφορά τον θερμοστάτη χώρου βρήκα που συνδέεται (μία φίσα όπως είπατε) αλλά δεν ξέρω αν θέλει και κάποια αλλαγή ώστε όταν φτάνει την θερμοκρασία να μπαίνει σε λειτουργία αναμονής και να μην σβήνει αμέσως εντελώς. Να λειτουργεί δηλαδή όπως με τον δικό τους θερμοστάτη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ