Οι προσφορές της ΚΕΧΙΔΗΣ ΑΦΟΙ - PROMEX

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #101520 από PROMEX
Απαντήθηκε από PROMEX στο θέμα Οι προσφορές της ΚΕΧΙΔΗΣ ΑΦΟΙ - PROMEX
Λίγα λόγια για το Πελλετ KECHIDIS

- Διάσταση: 6mm
- Στάχτη < 0,5%
- Υγρασία < 6%
- Θερμογόνο δύναμη >18500kj/kg, >5,2kw/kg
- Σύσταση: mix Κωνοφόρα δένδρα χωρίς φλοιό
- Προέλευση: Σερβια
- Πιστοποιητικα Ποιοτητας: Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Εφαρµογών Στερεών Καυσίµων (ΕΚΕΤΑ) & JUGOINSPECT BEOGRAD με Προδιαγραφές EN 14961-2 A1.
- Υπερ & κατά: Μεγαλη θερμογονο δυναμη για εξοικονομηση χρηματων, πολύ λιγη σταχτη και μηδεν καταλοιπα που σημαινει προστασια για τα μηχανηματα και ελαχιστος χρονος καθαρισμου. Σακουλα δυνατη και ανθεκτικη αλλα μεγαλη και το πελλετ τριβεται ορισμενες φορες και δημιουργει σκονη. Παρουσια σκονης στην παλετα και στην σακουλα (μεσα στα επιτρεπτα ορια του EN αλλα χρειαζεται βελτιωση, παλετα συσκευασμενη με πλαστικο ναυλον αλλα χρειαζεται περισσοτερο γιατι είναι αρκετα βαρια. Το εργοστασιο εχει ηδη προγραμματισει τις βελτιωσεις που πρεπει να γινουν και ετοιμαζεται και για πιστοπιηση Enplus στο προσεχες μελλον.

Προσκαλουμε οποιονδηποτε που ακομα δεν εχει προμηθευτει πελλετ να δοκιμασει το KECHIDIS ανεξοδα. Οποιος το δοκιμασε το προτιμησε.

Ειμαστε στην διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια και διευκρινηση.

Φιλικα
Θεοδοσης
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #101559 από tas
Απαντήθηκε από tas στο θέμα Οι προσφορές της ΚΕΧΙΔΗΣ ΑΦΟΙ - PROMEX
Παρέλαβα σήμερα το πρωί μια συσκευασία με μπρικέτες. Ευχαριστώ τον Κο Κεχίδη για την άμεση ανταπόκριση. Θα ακολουθήσει δοκιμή...
Κι ένα σχόλιο για την αμέσως προηγούμενη ανάρτηση της Promex: έμπορο που τονίζει και τα υπέρ και τα κατά των προϊόντων του, σπάνια συναντάς.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #101575 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Οι προσφορές της ΚΕΧΙΔΗΣ ΑΦΟΙ - PROMEX

tas έγραψε: Κι ένα σχόλιο για την αμέσως προηγούμενη ανάρτηση της Promex: έμπορο που τονίζει και τα υπέρ και τα κατά των προϊόντων του, σπάνια συναντάς.


Τα υπερτονίζει θα έλεγα.




Και παρακάτω φαίνεται το γιατί οι έλεγχοι των δειγμάτων δεν αποτελούν πιστοποιητικά παραγωγής, αντίστοιχα των ENplus, DINplus και ÖNORM M 7135.



Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δοκιμές που έγιναν μόνο στο συγκεκριμένο δείγμα που προσκομίστηκε. Τα αναφερόμενα αποτελέσματα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα δοκίμια αυτά και το παρόν πιστοποιητικό δεν αποτελεί έγκριση προϊόντος από το ΕΤΟΚ.


Αλλά εγώ είμαι κακός και υπερευαίσθητος στην παραπληροφόρηση...
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #101646 από PROMEX
Απαντήθηκε από PROMEX στο θέμα Οι προσφορές της ΚΕΧΙΔΗΣ ΑΦΟΙ - PROMEX
καλημέρα
θα ήθελα να τονίσω ότι ποτέ δεν μίλησα για πιστοποιητικό EnPLus η' DinPlus, που αναφέρονται σε κάτι πιο ολοκληρωμένο (διαδικασία παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής, κτλπ). Εμείς, όπως άλλες εταιρίες του κλάδου (τις οποίες τις γνωρίζεται γιατί στο παρελθόν τις σχολιάσατε θετικά) στείλαμε δείγματα στο ΕΚΕΤΑ, το μοναδικό κέντρο έρευνας βιομάζας, και μας παραχωρήσανε τα πιστοποιητικά ποιότητας, για τα δείγματα που στείλαμε, τα όπια αναρτήσαμε.

Δεν παραπληροφορούμε κανέναν αντιθέτως, είμαστε ανοιχτοί σε οποιανδήποτε να δοκιμάσει το πελλετ μας και μας πει τα σχόλια του. Είμαστε σίγουροι για το προϊόν. Όλα τα υπόλοιπα αγαπητέ είναι περίβλημα όχι ουσία. Βεβαίως θα ήθελα να έχω EnPlus για να δώσω πιο σιγουριά (όλα είναι σχετικά) στον χρηστή που το πρωταρχικό κριτήριο του είναι αυτό. Και στο μέλλον θα το έχουμε.

αγαπητέ φίλε, όλα αυτά που γράφω τώρα, και άλλα πολλά, τα έχω αναφέρει στους συντονιστές τους προηγούμενους μήνες όταν υπήρξε κάποια αντιπαράθεση και σχόλια για το προϊόν μας και για την εταιρία μας. Είμαστε στο Καλοχωρι Θεσσαλονίκης, Κορυτσάς 6. θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε για να μας γνωρίσετε από κοντά για να έχετε κατ ιδίαν άποψη για την εταιρία μας, για τους ανθρώπους μας και για τα προϊόντα μας.


Ευχαριστώ
Θεοδόσης
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #101660 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Οι προσφορές της ΚΕΧΙΔΗΣ ΑΦΟΙ - PROMEX
κε Κεχιδη καλημερα
ειλικρινα χαιρομαι που αποφασισατε επιτελους να ερθετε αυτοπροσωπως στην παρεα μας :)

οσον αφορα το προιον σας μπορει να ειναι το καλυτερο η το value for money (δεν εχω προσωπικη εκτιμηση προς το παρον) ο τροπος ομως που παρουσιαστηκε κι εν μερει εξακολουθει ειναι αυτος που προκαλει αρνητικη προδιαθεση απεναντι του σε καποιους που εχουν ψαχτει λιγο περισσοτερο .
και για να εξηγουμε ,,,στην φωτο της σακουλας στο σαιτ σας υπαρχει ενα παραποιημενο σηματακι της ΕΝPLUS πιστοποιησης υπονοοντας προφανως πιστοποιημενο πελλετ ....λιγο πιο διπλα αναφερεται η λεξη πιστοποιηση ενα εργαστηριο και καποια ευρωπαικα προτυπα ... κι εδω μας μιλατε για παραχωρήσανε τα πιστοποιητικά ποιότητας αναφερομενος σε ενα φυλο τεστ δοκιμων .

δεν θα σχολιασω τα οσα παντα καλοπροαιρετα ανεφερα θα τα αφησω στην κριση σας :)


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #101667 από PROMEX
Απαντήθηκε από PROMEX στο θέμα Οι προσφορές της ΚΕΧΙΔΗΣ ΑΦΟΙ - PROMEX
αγαπητέ φιλε

στην σακούλα μας δεν υπάρχει πλέον το σήμα EnPlus. Έγινε ενα λάθος εν αγνοία μας, το παραδεχτήκαμε με επιστολή προς το φόρουμ, και συνεχίζουμε. Όσο αναφορά την λέξη πιστοποίηση, εάν θέλετε μπορούμε να την ονομάσουμε εργαστηριακός έλεγχος ποιότητας. Οι φορείς τα ονομάζουνε πιστοποιητικά και εμείς το μεταφέρουμε. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η' παραπλάνησης η' παραπληροφόρησης η' οτιδήποτε άλλο προσκείμενο στον αθέμιτο ανταγωνισμό, το ονομάζουμε εργαστηριακός έλεγχος από εδώ και πέρα εάν αυτό αρκεί.

είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η' διευκρίνηση

φιλικά
Θεοδόσης
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ