Bmix digital ad therm

Περισσότερα
3 Χρόνια 7 Μήνες πριν #170626 από mikel
Απαντήθηκε από mikel στο θέμα Bmix digital ad therm
Κ. Πήχα όταν δεν γνωρίζεις κάτι προσωπικά πως μπορείς να κατηγορείς ένα προϊόν ? Αφού ξέρεις ότι ο γνωστός σου τον πήγε στην Κατερίνη δεν μας λές και τον λόγο ?
Περιμένω την απάντηση σου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 7 Μήνες πριν #170627 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Bmix digital ad therm
Γεια σου φιλε Μιχαλη ελπιζω να εισαι καλα .τα λεγομενα του υδραυλικου ειχα γραψει πιο πανω απο εδω απο την περιοχη μου!!!!! (που εκανε τελευταια φορα που τον εφερε και τον ρυθμισες τη λαθος συνδεση και εδωσε ρευμα στην εντολη θερμοστατη και τον εκαψε ειχαμε μιλησει και μαζι που εψαχνα να δω τι φταιει!!!!!)δεν κατηγορισα κατι ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!!!!!!ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ!!!!!!!!!ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΦΕΡΕ ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΛΑΚΕΤΑ?
Last edit: 3 Χρόνια 7 Μήνες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 7 Μήνες πριν #170637 από mikel
Απαντήθηκε από mikel στο θέμα Bmix digital ad therm
Ο υδραυλικός που λες εσύ αγόρασε τον καυστήρα μεταχειρισμένο (είναι το μοντέλο B-eco του 2011), θέλησε να το τοποθετήσει σε έναν ξυλολέβητα που είχε στο σπίτι του. Ήρθε στην Κατερίνη μια φορά για να του δείξω πως δουλεύει και πως πρέπει να τοποθετηθεί σε λέβητα ξύλου. Το τραγικό λάθος που έκανε ήταν ότι συνέδεσε ρεύμα 220 ac στην εντολή του θερμοστάτη χώρου (ψυχρή επαφή) με αποτέλεσμα να καεί ο μικροελεκτής. Εννοείτε ότι σε αυτή την περίπτωση θέλει αλλαγή η πλακέτα και από ότι κατάλαβες και εσύ ο ίδιος που έκανες επέμβαση στην πλακέτα δεν γινότανε τπτ. Είναι η στιγμή που με κάλεσες για να σου δώσω λεπτομέρειες για τον τύπο της αντίστασης χωρίς όφελος αφού ο μικρελεκτής είχε καεί. Από εκεί και μετά δεν ξανάρθε ο πελάτης-υδραυλικός στην Κατερίνη αλλά πήγα εγώ στην Λαμία και του πήγα τον καυστήρα αφού πρώτα του το ρύθμισα με την καινούρια πλακέτα. Αρά δεν ήρθε ο πελάτης 3 φορές αλλά μία για να μάθει πως δουλεύει ο καυστήρας και δεύτερον δεν φταίει ο καυστήρας αν δεν κατάλαβε ο υδραυλικός-πελάτης πως συνδέουμε την εντολή (ψυχρή επαφή) από το θερμοστάτη χώρου.
Ο καυστήρας B-eco που τον αγόρασε ο υδραυλικός δούλεψε ικανοποιητικά στον ξυλολέβητα του την χειμερινή σεζόν που μας πέρασε. Αν θες μπορείς να το τσεκάρεις και εσύ αφού είναι φίλος σου.
Δεν ξέρω το λόγο που κατηγόρησες τον καυστήρα Bmix Digital που δεν τον έχεις δει αλλά μπορείς με ένα κλίκ εδώ www.adtherm.gr/works-news/#woodboilers ότι έχω περάσει πάρα πολλούς σε ξυλολεβητες.

Επίσης έγραψες "ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ"
Αυτό είναι προσωπική σου γνώμη και εννοείτε έχεις το δικαίωμα να το γράφεις αυτό που όμως δεν είναι σωστό και ηθικό είναι να γράφεις σε δυο γραμμές για ένα προϊόν που δεν το γνωρίζεις ότι είναι προβληματικό.

Τέλος ζητώ συγνώμη από τον κ. mariosvav για την αργοπορημένη απάντηση στο θέμα που δημιουργήθηκε εις βάρος ενός Ιταλικού καυστήρα που εισάγει η ADTHERM στην οποία εργάζομαι από το 2009 σαν Τεχνικός υπεύθυνος .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 7 Μήνες πριν #170638 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Bmix digital ad therm
ΜΙΧΑΛΗ καλημερα.εχεις δικο ετσι ειναι τα πραματα .λαθος δικο μου μπερδεψα τα μοντελα ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ!!!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ www.adtherm.gr/works-news/#woodboilers ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ.κλεινω εδω το θεμα και συγνωμη αν εγινε καποια παρανοηση!!!!!!!!τα λεμε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ