Συζήτηση πιστοποιημένων pellet στην Eλληνική αγορά

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #127850 από dimlyk
κι απο τιμη ?


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #127920 από Δημήτρης Κατσούνης
Εκεί που το πήρα (που είναι αρκετά ακριβός) σε ότι συσκευασία και να το πάρεις η τιμή είναι για το τσουβάλι 5,8 για το αυστριακό και 5,3 για το καρδιτσιώτικο αυστρίας, παραδοτέο στο σπίτι σου. Αλλά δεν αξίζει αλήθεια!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #127921 από dimlyk
απο περιεργεια ρωτησα ...γιατι ενα αλλο δηθεν αυστριακο επισης μου ζηταγαν 6 ευρω κι ακομα με περιμενουν :)


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #127922 από Δημήτρης Κατσούνης
Πάντως ρε παιδί μου έχει γεμίσει ο τόπος μαϊμουδιές. Και εν ονόματι του ότι είναι κάτι που καίγεται και δεν το βλέπεις με την πρώτη και ότι σιγά δεν θα πεθάνεις λες και πήρες λάθος φάρμακο, κάνουν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Πάντως η άποψή μου είναι ότι τα καλά πέλλετς που είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, είναι ουσιαστικά φθηνότερα από αυτό που φαίνεται με την πρώτη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #128017 από john88s
Πάντως αυτό το thermopellet είναι μυστήριο. Δεν υπάρχουν και πολλά άσπρα πέλλετ απιστοποίητα...Τι κάνει τα βάφει;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #128549 από Δημήτρης Κατσούνης
Ξέρει κανείς μετά την καύση του πέλλετ αυτή η στάχτη που μένει που δεν είναι ακριβώς σαν τη στάχτη ψιλή σαν αλεύρι κοσκινισμένο αλλά δίνει την εντύπωση αν την τρίψεις ελαφρά στα δάκτυλά σου της ψιλής άμμου, σημαίνει κάτι για την καύση για το πέλλετ για τη σόμπα ή είναι φυσιολογικό κατάλοιπο?
Και κάτι άλλο. Ξέρεται αν εξακολουθεί να παράγεται το egger (γιατί έμαθα ότι σταμάτησε το εργοστάσιο την παραγωγή του) και αν ναι που υπάρχει και σε τι τιμές?
Last edit: 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν by Δημήτρης Κατσούνης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ