Πόσο γρήγορα θα πουλήσουμε την Κύπρο;

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #95688 από stratis 1
Το σχεδιο των Γερμανων αρχισε να ξεκαθαριζει.
Χαλανε την τραπεζικη πιστη σε πρωτη φαση της Κυπρου.
Αφηνουν να εννοηθεί οτι θα συμβει κουρεμα καταθεσεων και σε αλλες χωρες της ευρωζωνης.
Αρα με λιγα λογια παρτε τα λεφτα σας απο τις τραπεζες του νοτου.
Που ειναι ασφαλη τα λεφτα??
Μα φυσικα στη Γερμανια .
Βλεπω οτι σε λιγα χρονια οι τραπεζες της Ευρωπης θα ειναι Γερμανικες.
Με αυτον τον τροπο θα ελεγχουν τη Γερμανικη αυτοκρατορια.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": χρηστος8

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #95703 από kostas.b
Πολυ ομορφα και πατριωτικα λογια διαβαζω σε αυτο το θεμα.Το μενος που τρεφουμε και οχι αδικα για τους Γερμανους δεν μας επιτρεπει να δουμε καποια πραγματα λιγο ποιο ψυχραιμα και ορθολογικα.

Οι κυπριοι για να στυριξουν τα χρηματοπιστωτικα τους ιδρυματα χρειαζονταν 5,8 δις ευρω τα οποια εδω και καιρο απο την προηγουμενη κυβερνηση τους θα μπορουσαν να τα ειχαν παρει κανοντας ενα κουρεμα των καταθεσεων ανω των 100.000 χιλ ευρω χωρις ταυτοχρονα να πληξουν τον απλο λαο ο οποιος στην πλειοψηφια του δεν εχει τοσο μεγαλο υψος καταθεσεων.

Απο τα 40 δις καταθεσεων στις τραπεζες τους το 55% ανοικει σε ξενους μεγαλοκαταθετες και οχι σε κυπριους.Αντι λοιπον να πουν ευθης εξαρχης οτι κουρευουν αυτες τις καταθεσεις που δεν ανοικουν στον κυπριακο λαο και στις επιχειρησεις τους αυτοι επελεξαν να παρουν αρχικα το 6% μεχρι 100.000 χιλ ευρω και 10% ανω των 100.000 χιλ ευρω.
Αυτο μου μοιαζει ως στοργικο χαδι ή ως χτυπημα φιλικο στην πλατη των ρωσων μαφιοζων που χρονια τωρα κερδοσκοπουν σε βαρος του ρωσικου λαου λυμαινοντας τον πλουτο της χωρας τους και οχι μονο.

Βεβαια στο αρχικο σχεδιο της κυβερνησης η βουλη τους σωστα ειπε το ηρωικο οχι ομως πλεον η εμπιστοσυνη μεταξυ κρατους και πολιτη ειχε πληγει πολυ σοβαρα.

Καταληγοντας θα ηθελα να προσθεσω πως σαφως και το σχεδιο του κεφαλαιου ειναι η Κυπρος να φτωχυνει τοσο ωστε τον φυσικο της πλουτο να τον παρουνε ποιο ευκολα και με λιγοτερα ανταλλαγματα.
Απο την αλλη ομως οι πολιτικοι της σταθηκαν κατωτεροι των περιστασεων μη μπορωντας να κατανοησουν να προβλεψουν και να δωσουν καιριες λυσεις στα προβληματα της χωρας τους.

Διαγράφηκε link που απαγορεύεται

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #95709 από alex_nous
Εκ του αποτελέσματος, αν μπορούμε να κρίνουμε τα αποτελέσματα από τώρα, το όχι των Κυπρίων ίσως λογιστικά να είναι λάθος. Όμως αυτό δεν μειώνει το μέγεθος του όχι που ταρακούνησε ολόκληρο τον κόσμο. Έστω και για λίγο ένας μικρός λαός τόλμησε να αντισταθεί στις ορέξεις των δυνατών-δυναστών. Ίσως να είναι η αρχή, η σπίθα, το σύνθημα, η ευκαιρία ή όπως θέλει ο καθένας να το πει για κάτι καλύτερο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #95740 από χρηστος8
[quote="kostas.b"
Καταληγοντας θα ηθελα να προσθεσω πως σαφως και το σχεδιο του κεφαλαιου ειναι η Κυπρος να φτωχυνει τοσο ωστε τον φυσικο της πλουτο να τον παρουνε ποιο ευκολα και με λιγοτερα ανταλλαγματα.
Απο την αλλη ομως οι πολιτικοι της σταθηκαν κατωτεροι των περιστασεων μη μπορωντας να κατανοησουν να προβλεψουν και να δωσουν καιριες λυσεις στα προβληματα της χωρας τους.[/quote]


Κωστα κραταω την τελευταια παραγραφο, αφου θεωρω οτι ειναι και ενα μεγαλο μερος της ουσιας.

Οι πολιτικοι σαφως και θα μπορουσαν να ειχαν κανει καποια πραγματα πιο νωρις... ομως και παλι αυτο κατα τη γνωμη μου δε φτανει.

Οταν μια απλη καταθεση, γινεται πλεον επενδυση με ρισκο επειδη γινεται στην ταδε χωρα...τοτε ποια ειναι η ασφαλη καταθεση;;; ανοιξαν τον ασκο του αιολου φιλε Κωστα.

Προφανως μακροπροθεσμα, θα ειναι μονο αυτη που θα γινεται στη Γερμανια και οποια αλλη χωρα της το επιτρεψουν οι ιδιοι οι Γερμανοι.

Αν θεωρησω, το οτι οι πολιτικοι θα μπορουσαν να εχουν αποτρεψει την κριση της Κυπρου, μειωνοντας το τραπεζικο συστημα...ευκολα βρισκω την επομενη χωρα που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αλλαξει την εξαρτηση της απο το τραπεζικο συστημα.

Ολοι ξερουν οτι η Κυπρος ειχε οικονομια μεγεθους των 18 δις...ενω οι καταθεσεις εφτασαν να ειναι στα 47 δις σε αναντιστοιχια με το ΑΕΠ.

Αρα τι πρεπει να κανει σημερα το Λουξεμβουργο με οικονομια της ταξης των 44 δις... και καταθεσεις που φτανουν στα 227 δις...υπερπενταπλασιες καταθεσεις απο το ΑΕΠ της χωρας :woohoo:

Η κυβερνηση του Λουξεμβουργου (Γιουνκερ) πρεπει να διωξει σημερα τα 180 δις περιπου ωστε οι καταθεσεις να συμβαδιζουν με το ΑΕΠ της χωρας;;;

Καλως η κακως, αυτο το μοντελο οικονομιας υιοθετησε αυτο το μικρο κρατιδιο (σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο φυσικα) οπως και η Κυπρος μας η οποια παραγει και τουρισμο.


Εφ οσον τα συμφεροντα πλεον, των περισσοτερων χωρων ερχονται σε αντιθετη θεση με τα συμφεροντα των Γερμανων δεν μπορει να συνεχιστει καμια παντρεια και θα επελθει μοιραια ο χωρισμος.

Περα απο την καταστροφη που προκαλουν οι γκαγκστερ της ΕΕ στις χωρες που υποδηλωνουν οικονομικα...μακροπροθεσμα χτιζουν την εικονα, πως οσοι καταθετουν τις οικονομιες τους σε χωρες με προβληματα, μπορει καποια μερα να τις χασουν...και ολα αυτα ενω ολες μοιραζονται κοινο νομισμα...δεν ειναι οξυμωρο;;;

Προς οφελος ποιων;;; :whistle: ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Αντε και μειναμε στο ευρω...με αυτες τις συνθηκες, η διαλυση της Ευρωζωνης ειναι προ των πυλων...δεν ειναι προτιμοτερο να φυγουμε μια ωρα αρχιτερα;;;



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
Last edit: 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν by χρηστος8.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vag1234

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #95743 από vag1234
Χθες κάποιος γνωστός μου σύστησε έναν υποψήφιο βουλευτή της συγκυβέρνησης στις τελευταίες εκλογές ο οποίος θα κατέβει και στις επόμενες.. Συστηνόμαστε και του κάνω την εξής ερώτηση 'τι επαγγέλεστε??'

Απάντηση: Είμαι υπάλληλος της βουλής αποσπασμένος ως σύμβουλος υπουργού στο υπουργείο εργασίας..

&^&*^$#)^)#^_#^$^$*λέω από μέσα μου..

του λέω: να σε ρωτήσω κάτι άλλο?? Φυσικά, μου απαντάει και τον πιάνω μονότερμα..

Το ξέρετε ότι έχετε καταστρέψει την γενιά μου (30αριδες-40αριδες)??
Μου ζητάς ψήφο και αφού σε έχω ψηφίσει θα μου στείλεις την αστυνομία να με συλλάβει και να με οδηγήσει στο αυτόφωρο επειδή ξαφνικά βρέθηκα να χρωστάω στην εφορία 5000-6000 €??
Το ξέρεις ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω τίποτα πλέον, λόγω ότι βρέθηκα να χρωστάω από το πουθενά??
Πληρώνω για σύνταξη την οποία δεν θα πάρω ποτέ ή αν πάρω θα είναι 200€..

Μου απαντάει: είμαστε η μοναδική παράταξη που μπορούμε να κυβερνήσουμε..

Άσε φίλε του απαντάω, αν χρειαστώ 'νταβά' θα σε πάρω τηλ...

Αι σιχτίρ 'γατάκι'....

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": PRIMUS 45

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #95752 από stergiosbik
Κωστα(Κοstas.b) μη ξεχνας πως οταν μπηκε η Κυπρος στην ΟΝΕ,μπηκε μετα βαιων κ κλαδων.
Ειχε τους καλυτερους δεικτες απο Ο Λ Ε Σ τις χωρες κ μαλιστα κανεις δεν μπορει να τους κατηγορησει οτι παρουσιαζαν πλαστα στοιχεια(οπως εμας).Αλλωστε την ευθυνη του ελεγχου την ειχε τοτε κ η Μερκελ με τον Σοιμπλε. ;)
Αλλα τοτε ηταν καλη η Κυπρος γιατι ειχαν τον σκοπο τους τα κωλοπαιδα οι Βορειοευρωπαιοι! :angry:
Σαφως κ η Κυπριοι εχουν κανει λαθη αλλα πεστε μου ενα κρατος που δεν εχει κανει.
Η αρχη του τελους εγινε με την Κυπρο. :)

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": χρηστος8, vag1234

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ