Τι σημαίνει 'ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ' στην Ελλάδα;

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #104679 από vag1234
Μεταρρύθμιση πάντως σίγουρα δεν είναι να δουλεύω από τις 7:30 ως τα μεσάνυχτα και να με απειλούν να μου πάρουν το σπίτι επειδή δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε παράνομους και αντισυνταγματικούς φόρους που μου επέβαλλαν. Η αρχή της ισότητας έχει καταπατηθεί. Άλλο να έχεις εισόδημα 1000000 ευρώ και να σου ζητάει τα 300000 ευρώ και άλλο να έχεις εισόδημα 30000 ευρώ και να θέλει να σου πάρειτα 10000.. Υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα..

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #104684 από KERBEROS

Fokion έγραψε: Ειμαστε περιεργος λαος τελικά.....

Μεχρι προτινος βριζαμε την ΕΡΤ.... κηφηνες, τι την πληρωνουμε και τα σχετικά.. Μεχρι που απεκτησε την μεγαλυτερη ακροαματικότητα που ειχε στην ιστορια της οταν εριξε μαυρο...

Φωναζουμε για τους Δημους και τα λιγα ή πολλά οργια προσληψεων.... προσλαμβαναν οδοκαθαριστες και σε 6 μηνες βρισκονταν στο ληξιαρχειο πχ...

Να μη πιασω την παιδια... την ΠΑΡΑπαιδια για την ακριβεια... Την παραπαιδεία την συντηρούν αυτοί που διουκούν την παιδεία. Και το κάνουν εσκεμμένα!

Μεταρυθμιση φιλε Κερβερε ειναι οτι πηγα 3 φορές την μητερα μου για απογραφη ετσι ωστε να ανακαλυφθουν οι μαιμου συνταξεις. ΣΑΦΩΣ ακομα και για αυτο θα "υπηρχε καλυτερος τροπος" ΑΛΛΑ εδω που φτασαμε και με την "διαδικασία του κατεπειγοντος" δεν υπαρχουν - πλεον - και πολλοι διαφορετικοι δρομοι.

Μεταρυθμιση ειναι ( για να ευθυμησουμε και λιγο ) οτι.... οι ισχυρωτεροι πολεμιοι των "συγκυβερνησεων" και της "απλής αναλλογικης" ειναι αυτοι που.... συγκυβερνουν ( καλως ή κακως) και οι κραυγαζοντες περι αυτων ειτε "την εκαναν" στα ζορικα ειτε εμειναν απεξω συνεχιζοντας να φωνασκουν.....
Εχει την πλακα του κι αυτο.....

Αληθεια.. μιλαει κανεις σημερα για απλή αναλλογική???????


1) Η αντίδραση για την ΕΡΤ ήταν φυσιολογική, γιατί ως λαός έχουμε αλλεργία στον φασισμό!
2) Στους δήμους όντως γίνονταν όργια.
3) Την παραπαιδεία τη συντηρούν όσοι καθορίζουν τις τύχες της παιδείας και το κάνουν εσκεμμένα.
4) Τι σχέση έχει η απογραφή των συνταξιούχων (πράξη που έπρεπε να κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια) με το κατεπείγον άδικων απολύσεων ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω.
5) Όσο για την απλή αναλογική την προτείνουν όλα τα αριστερά κόμματα κι έχω μεγάλη περιέργεια αν την προτείνει και στο μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ: Γράφω έτσι, γιατί αντιπαράθεση με χρωματισμό δεν γίνεται στο νέο φόρουμ. ΓΙΩΡΓΟ, ΔΕΣ ΤΟ!

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by jnet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #104685 από KERBEROS

vag1234 έγραψε: Μεταρρύθμιση πάντως σίγουρα δεν είναι να δουλεύω από τις 7:30 ως τα μεσάνυχτα και να με απειλούν να μου πάρουν το σπίτι επειδή δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε παράνομους και αντισυνταγματικούς φόρους που μου επέβαλλαν. Η αρχή της ισότητας έχει καταπατηθεί. Άλλο να έχεις εισόδημα 1000000 ευρώ και να σου ζητάει τα 300000 ευρώ και άλλο να έχεις εισόδημα 30000 ευρώ και να θέλει να σου πάρειτα 10000.. Υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα..


Εγώ όσο περνά ο καιρός τόσο θεωρώ την πιο σωστή πρόταση αυτήν που έκανε ο Γλέζος και τον λοιδώρησαν. Την αλλάζω λίγο: σε κατάσταση πολέμου, όπως χαρακτηρίζουν τη σημερινή οι κυβερνώντες, θα έπρεπε να τεθεί ένα ανώτερο πλαφόν ειοδήματος για επιβίωση (π.χ. 50000-60000 ευρώ) μιας οικογένειας. Όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να περιέρχονταν στο κράτος! Κομμουνιστική την λένε κάποιοι, δίκαιη τη λέω εγώ. Δεν θα διαμαρτυρόταν κανένας.

(Υπόψιν οι Γερμανοί ετοιμάζουν μια πιο κομμμουνιστική λύση, το κούρεμα των καταθέσεων!)

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #104696 από Fokion
Για το (4) η σχεση ειναι πολυ απλή.
Οταν η ανεξελεγκτη κανουλα κλεισει, καλείσαι να βρεις ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ( και με οποιοδηποτε τροπο - αδικο, "μπελαλιδικο" κ.λ.π. ) απο που εχεις τις... διαρροες να το πω. Οταν καποιοι ( πολλοι και για πολλά) επαιρναν συνταξεις που δεν τις δικαιουνταν ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ το "κενο" ενημερωσης των υπηρεσιων μεταξυ τους

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #104697 από jnet

KERBEROS έγραψε: ΥΓ: Γράφω έτσι, γιατί αντιπαράθεση με χρωματισμό δεν γίνεται στο νέο φόρουμ. ΓΙΩΡΓΟ, ΔΕΣ ΤΟ!


Πέτρο εξηγησε το γιατί δεν το καταλαβα. Δεν μπορείς να βαλεις Χρώματα?

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #104698 από stergiosbik
Απόφαση-σοκ: Μικραίνουν τις ποινές για παιδόφιλους

Τη χαλάρωση των ποινών για αδικήματα που σχετίζονται με την παιδική πορνογραφία περιλαμβάνει τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Ποινικού Κώδικα που αναμένεται να περάσει από τη Βουλή το προσεχές διάστημα.

Ο αριθμός των αδικημάτων αυτού του τύπου έχει τα τελευταία χρόνια αυξηθεί σημαντικά αφού το διαδίκτυο ευνοεί την διακίνηση παρόμοιου υλικού, ενώ οι υπολογιστές διευκολύνουν την αποθήκευση και φύλαξή του. Οι ιθύνοντες της ελληνικής πολιτείας επιλέγουν αυτήν ακριβώς την εποχή που οι διωκτικές αρχές ανά τον κόσμο εντείνουν την προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν στον όγκο των κρουσμάτων, για να βάλουν εμπόδια στις ελληνικές υπηρεσίες εντοπισμού και σύλληψης όσων καταστρέφουν την παιδική αθωότητα.

Αξίζει χαρακτηριστικά να σημειωθεί ότι με τις αλλαγές που προωθούνται, οι ποινές που προβλέπονται για τους παιδόφιλους θα είναι μικρότερες από εκείνες που επιφυλάσσει ο νόμος για τους συκοφάντες! Νομικοί κύκλοι παρατηρούν πως σε αρκετές από τις περιπτώσεις που ρυθμίζει το νέο άρθρο περί πορνογραφίας Ανηλίκων (265 Π.Κ.) εμφανίζει περισσότερες ομοιότητες με το παλαιότερο σχετικό άρθρο του 2002, παρά με το άρθρο 348Α με το οποίο η σχετική νομοθεσία εκσυγχρονίστηκε μερικώς το 2007- 2008.

Τι περιλαμβάνουν οι αλλαγές

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μεταξύ των αλλαγών που σχεδιάζονται περιλαμβάνεται η μείωση της ποινής για κατοχή ή προμήθεια υλικού παιδικής πορνογραφίας, είτε προέρχεται από «την τεχνολογία της πληροφορίας και των επικοινωνιών» είτε όχι, σε ένα έτος και διαζευκτικά η επιβολή χρηματικής ποινής.

Η αντίστοιχη ποινή που ορίζει ο ισχύων Ποινικός Κώδικας στο άρθρο 348Α, όπως τροποποιήθηκε το 2007- 2008, προβλέπει φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή 50.000 έως 300.000 ευρώ. Ενώ δηλαδή στο ισχύον σήμερα πλαίσιο ο διακινητής, ο αγοραστής και ο κάτοχος προϊόντος παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου έχουν την ίδια αντιμετώπιση, μετά τη σχεδιαζόμενη ρύθμιση, ο προμηθευόμενος και κάτοχος τέτοιου υλικού αντιμετωπίζεται ευμενέστερα.

Η υποχώρηση της ποινής στο ένα έτος ισοδυναμεί πρακτικά με τη μη φυλάκιση του δράστη, αφού, όπως είναι γνωστό στους νομικούς και όχι μόνο κύκλους, στις συντριπτικά περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις η ποινή εξαγοράζεται.

Το «καθ΄έξιν» που εξαφανίστηκε

Εξάλλου, οι διωκτικές αρχές έχουν, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο σημερινός κώδικας, τη δυνατότητα να παραπέμπουν όσους συλλαμβάνονται για τα συγκεκριμένα αδικήματα με την κατηγορία της καθ΄εξιν συμπεριφοράς, αφού σπάνια το υλικό που βρίσκεται στις έρευνες περιορίζεται σε μία μόνο φωτογραφία ή ένα μόνο video παιδικής πορνογραφίας. Ο λόγος είναι ότι οι παραβατικές πράξεις που τελούνται καθ΄εξιν τιμωρούνται αυστηρότερα.

Πράγματι, το σημερινό άρθρο του κώδικα ορίζει για τους καθ΄εξιν παραβάτες την κάθειρξη μέχρι 10 ετών σε συνδυασμό με χρηματική ποινή. Η ειδικότερη διάταξη για την καθ΄ εξιν τέλεση του αδικήματος λείπει από τη σχεδιαζόμενη τροποποίηση επιτρέποντας την ευμενέστερη μεταχείριση του κατηγορουμένου ασχέτως του αν αυτός παρέβη το νόμο μία ή χίλιες φορές.

Μια ακόμη εξόφθαλμα στρεβλή αλλαγή, αφορά τις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο ανήλικος παρασύρθηκε ή εξωθήθηκε στην τέλεση πράξης σεξουαλικού χαρακτήρα που αποτελεί αντικείμενο πορνογραφικού υλικού και λόγω αυτού υπέστη βαριά σωματική βλάβη ή έχασε τη ζωή του. Ενώ στον ισχύοντα νόμο η ποινή που προβλεπόταν για τον δράστη ήταν ισόβια κάθειρξη, στη σχεδιαζόμενη ρύθμιση ορίζεται ότι διαζευκτικά της ισόβιας κάθειρξης μπορεί να επιβληθεί και πρόσκαιρη διάρκειας 15 έως 20 ετών σε συνδυασμό με χρηματική ποινή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αλλαγές αυτές βρίσκονται σε αντίθεση με το πνεύμα των γνωμοδοτήσεων που έχουν κατά το παρελθόν υποβάλει οι Εισαγγελείς κ. Σανιδάς και κ. Τέντες περί της άρσης απορρήτου σε σχετικές περιπτώσεις διαδικτυακών συμπεριφορών, ενώ ακυρώνουν μεγάλο μέρος της προσπάθειας που καταβάλουν οι διωκτικές αρχές στην εξάρθρωση των κυκλωμάτων διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού.

www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=246241&catID=11

Αυτη η μεταρρυθμιση ομως δε μας αφορα γιατι δεν επηρεαζει τον μικροκοσμο μας(δηλ. τα εργασιακα μας δικαιωματα που με τοσους αγωνες κατακτησαμε)!
Αυτη η μεταρρυθμιση δεν θα κανει του δημαρχους(μη χεσω) να απειλησουν με παραιτηση!
Γι αυτη την μεταρρυθμιση ΚΑΝΕΝΑΣ συνδικαΛΗΣΤΗΣ δεν θα αποκλεισει υπουργεια,κλεισει δημους κλπ.
Για αυτη την μεταρρυθμιση κανενας εργασιακος κλαδος δεν θα κανει απεργια!
Να την χαιρεστε οπως την κανατε κ την κανετε την χωρα ολοι σας-μας!
Καποια στιγμη ομως ολα αυτα θα πληρωθουν κ μαλιστα με τοκο!

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ