Ψησταρια Υγραεριου
- ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 1227
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 115
Τι γίνεται sherif όταν έχει κάρβουνα από κάτω και στάζει λίπος?
Τελικά το οφτό είναι το καλύτερο...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- michalisgr
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 1017
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 53
Στάλθηκε από το X11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- erimitis
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 1135
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 1227
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 115
Για βοήθησέ μας λίγο να μπούμε στη λογική.....
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- SHERIF
- Αποσυνδεμένος
- Elite Member
- Δημοσιεύσεις: 246
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 59
ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ έγραψε: Και πως θα ψηθούν με τη στάχτη από κάτω? Φωτιά πρέπει να υπάρχει όχι στάχτη?
Τι γίνεται sherif όταν έχει κάρβουνα από κάτω και στάζει λίπος?
Τελικά το οφτό είναι το καλύτερο...
Φουσκιτάκη μια χαρά ψήνεται χωρίς να είναι πάνω από τα κάρβουνα η θερμοκρασία είναι αρκετά μεγάλη για ψηθεί το κρέας, το λίπος που στάζει στα κάρβουνα εξαχνώνεται και δημιουργεί καρκινογόνες ενώσεις οι οποίες εν συνεχεία επικάθονται στην επιφάνεια του κρέατος (την τσίκνα που είναι νόστιμη αλλά και επιβλαβής).
www.life2day.gr/2013/05/%CF%84%CE%BF-%CF...9%CE%BD%CE%BF%CE%B3/
www.newsbeast.gr/health/arthro/614068/ta...na-einai-pio-ugieina
www.onmed.gr/diatrofi/item/315575-o-kind...psisimo-sta-karvouna
ΥΣ Τώρα είδα το πόστ σου.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kinigos
- Αποσυνδεμένος
- Senior Member
- Δημοσιεύσεις: 72
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Αν σου είναι εύκολο θύμισέ μας για ποια ψησταριά μιλάς, επειδή η διεύθυνση του ε-βαυ είναι ληγμένη. Ψάχνομαι και εγώ τελευταία και γι αυτό σε ρωτώ. Λόγω ευκολίας καιταχύτητας.michalisgr έγραψε: Πάει ένας χρόνος που έχω τη ψησταρια υγραερίου και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χθες εκανα ζυγουρι και έγινε καταπληκτικό. Το καλό είναι ότι την καθαριζω μπαμ μπαμ.
Στάλθηκε από το X11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.