Οι προσφορές για την Ομαδική Αγορά Pellet

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13303 από χρηστος8

azio1967 έγραψε: Παρότι εξήρα καταρχάς την προσπάθεια της ομάδας πρωτοβουλίας του φόρουμ για τη συλλογή προσφορών,δεν μπορώ να μην εκφράσω και την έως τώρα τουλάχιστον (θα δούμε για το μέλλον)διαπίστωσή μου.1)Το ενδιαφέρον συρρικνώθηκε σχεδόν αποκλειστικά για τη βόρεια Ελλάδα.2)Οι προσφέροντες είναι κυρίως οι δυο έμποροι που συχνάζουν στο φόρουμ και συνομιλούμε μαζί τους και 3)Η έννοια προσφορά προς τα μέλη του φόρουμ νομίζω ότι ακυρώνεται,διότι πολύ απλά κανείς δε δεσμεύτηκε για την ομαδική-μαζική αγορά.Άρα μιλάμε για μεμονομένες αγορές πολιτών ή ανήκουν ή δεν ανήκουν σε ένα φόρουμ.Προσφορά σημαίνει μια τιμή δελεαστικότερη απ'αυτή της αγοράς και δέσμευση των μελών του φόρουμ για προμήθεια της συμφερότερης απ'όλες τις πλευρές λύσης..Δε νομίζω οι τιμές ενόψει καλοκαιριού να είναι υψηλότερες σε κάποιον μεμονομένο πελάτη επειδή δεν ανήκει (δεν είναι μέλος)στο φόρουμ...
Βέβαια η υπόθεση είχε και τις δυσκολίες της,αλλά δυστυχώς ξέφυγε απ'το στόχο που ήταν μια πραγματικά συμφέρουσα αγορά για τα μέλη του φόρουμ.





Αγαπητε azio 1967 η 1η και η 2η διαπιστωση ειναι πολυ σωστη...απο μας σιγουρα εγιναν προσπαθειες για οσο το δυνατον περισσοτερες προσφορες...να εισαι σιγουρος γι αυτο.Ομως ελευθερη αγορα εχουμε κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος για τιποτα.
Στο τριτο σκελος της παρατηρησης σου διαφωνω καθετα. Σου θυμιζω οτι ο φετινος χειμωνας με την τιμη του πετρελαιου στο 1 ευρω πανω κατω, εκτιναξε την τιμη του πελλετ στα 300 ευρω και παραπανω.
Τι πιστευεις οτι θα γινει του χρονου με την τιμη του πετρελαιου στο 1,40; προσωπικα αν και δεν μου αρεσει καθολου αυτο η εκτιμηση μου ειναι οτι τον ερχομενο χειμωνα αν βρισκει καποιος πελλετ στην βορεια Ελλαδα με 350 ευρω θα λεει κι ευχαριστω.
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο...ολοι παιρνουμε τα ρισκα μας και προχωραμε παρακατω. Μπορεις να περιμενεις ελπιζοντας καλυτερες τιμες το καλοκαιρι...μπορει ομως να παρεις και πολυ ακριβοτερα, εσυ αποφασιζεις.
Οι τιμες που δινουν οι εμποροι του φορουμ οπως πολυ ευστοχα παρατηρησες, για μενα ειναι πολυ καλες την δεδομενη χρονικη στιγμη.Αν δεν θεωρεις τιμη προσφορας τα 260 ευρω του AMECO αλλα και τα 235 για τα PROGETTO ECOLOGIA η το BIOENERGY τι να πω...
Προσωπικα αν ημουν εμπορος και αποσκοπουσα στο μεγαλο κερδος δεν θα εδινα καμια προσφορα σημερα. Θα γεμιζα σιγα σιγα τις αποθηκες μου με πελλετ μεχρι τελος καλοκαιριου, για να τους μοσχοπουλησω το χειμωνα οχι 260 αλλα πολυ παραπανω (να και ο λογος των λιγων προσφορων)... δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οποιος δεν την βλεπει ας προσεξει.
Ειλικρινα αν ειχα τα χρηματα για να αγορασω 500 τονους και να γινω εμπορος σημερα θα το εκανα...μιλαμε για 100 χιλιαδες ευρω κεφαλαιο με τουλαχιστον 50000 ευρω κερδος (100 ευρω στον τονο) σε 8 με 10 μηνες απο τωρα (πωληση το χειμωνα κανεις δε ξερει ποσο)θεωρητικα παντα.
Δεν παιρνω το μερος των εμπορων,καταναλωτης ειμαι κι εγω...απλα λεω την ταπεινη μου γνωμη και δεν προτρεπω κανεναν να κανει οτι κι εγω.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13307 από jnet
Αν κρίνει κάποιος από την Δημοσκόπηση

www.energ.gr/j15/index.php?option=com_poll&id=17:pelletgb

σίγουρα άλλες τιμές περιμέναμε όλοι μας να αγοράσουμε.

Το θέμα όμως είναι σε τι τιμές θα αγοράσουμε

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13312 από azio1967
Συμφορουμίτες καταρχάς θα ξαναπώ πως ότι είπα δεν είναι παράπονο,είναι διαπίστωση.Κατά δεύτερο σας πληροφορώ ότι όλη τη χρονιά στο καταχείμωνο δεν αγόρασα πέλετ ακριβότερο ούτε ένα ευρώ από 270 ευρώ ο τόνος(αυτή ήταν η maximum τιμή)και με παράδοση στο σπίτι μου(ούτε μεταφορικά,ούτε ξεφορτώματα κ.λ.π).Σήμερα αν πάω στους γνωστούς τοπικούς (aw,MAKI,κ.λ.π)θα μου το δώσουν πολύ πιο κάτω,έστω και λίγο αργότερα,ήδη κάποιοι πήγαν και κλείσαν σε πολύ καλές τιμές.Τώρα θα μου πείτε άλλο πέρσι άλλο φέτος.Τέλος πάντων επειδή βλέπω ότι κάποιοι της ομάδας πρωτοβουλίας θίχτηκαν,το ξαναλέω ότι δεν υπάρχει λόγος,δεν είχα στόχο την προσβολή της πρωτοβουλίας τους,εγώ όταν έχω κάτι να πω θα το λέω κι ας ενοχλεί,έτσι νομίζω ότι ο διάλογος γίνεται εποικοδομητικότερος.Ελπίζω να μην ενστερνίζονται κι άλλοι τους προβληματισμούς μου,αλλά δεν το νομίζω.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13314 από giogud

azio1967 έγραψε: Συμφορουμίτες καταρχάς θα ξαναπώ πως ότι είπα δεν είναι παράπονο,είναι διαπίστωση.Κατά δεύτερο σας πληροφορώ ότι όλη τη χρονιά στο καταχείμωνο δεν αγόρασα πέλετ ακριβότερο ούτε ένα ευρώ από 270 ευρώ ο τόνος(αυτή ήταν η maximum τιμή)και με παράδοση στο σπίτι μου(ούτε μεταφορικά,ούτε ξεφορτώματα κ.λ.π).Σήμερα αν πάω στους γνωστούς τοπικούς (aw,MAKI,κ.λ.π)θα μου το δώσουν πολύ πιο κάτω,έστω και λίγο αργότερα,ήδη κάποιοι πήγαν και κλείσαν σε πολύ καλές τιμές.Τώρα θα μου πείτε άλλο πέρσι άλλο φέτος.Τέλος πάντων επειδή βλέπω ότι κάποιοι της ομάδας πρωτοβουλίας θίχτηκαν,το ξαναλέω ότι δεν υπάρχει λόγος,δεν είχα στόχο την προσβολή της πρωτοβουλίας τους,εγώ όταν έχω κάτι να πω θα το λέω κι ας ενοχλεί,έτσι νομίζω ότι ο διάλογος γίνεται εποικοδομητικότερος.Ελπίζω να μην ενστερνίζονται κι άλλοι τους προβληματισμούς μου,αλλά δεν το νομίζω.

Πολύ πιο κάτω από τα 235€ ή πολύ πιο κάτω από τα 235€ + μεταφορικά για Λάρισα και πόσο πολύ πιο κάτω δηλαδή; Πέρσι έλεγες οτι αγόρασες "ΜΑΚΗ" από αποθήκη (μάντρα μου φαίνεται οτι είπες) στην Λάρισα 266€ όταν εγώ το έδινα στην αποθήκη μου 275€. Σωστά δεν θυμάμαι; Δηλαδή η μόνη διαφορά ήταν στα 10€ μεταφορικά που έχει η Θες/νίκη με την Λάρισα. Ο "MAKH" στο πέλλετ που παράγει στην Λάρισα, 5 ευρώ χαμηλότερα από τον χειμώνα μου είπε.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13315 από martini11
ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΕΛΛΕΤ?ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΛΛΕΤ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ?
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13316 από giogud

martini11 έγραψε: ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΕΛΛΕΤ?ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΛΛΕΤ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ?


Πείτε τι πελλετ καίτε και βαθμολογήστε το (1-10)
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ