Τιμές pellet

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7972 από kakos
Απαντήθηκε από kakos στο θέμα Τιμές pellet

giogud έγραψε:

kakos έγραψε:

giogud έγραψε:

erimitis έγραψε: ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ


Έχετε βρει κύριε πέλλετ από εργοστάσιο (όχι βιοτεχνία των 5-6000 τόνων παραγωγικότητα)να έχει διαθεσιμότητα και να πουλάει στην Βουλγαρία κάτω από 170€(χωρίς ΦΠΑ) ή κάτω από 150€ στην Σερβία ή στην Ρουμανία; Θα πρέπει βεβαίως το πέλλετ να είναι σχετικά αξιοπρεπές.
Πείτε το και αποστομώστε μας.


Δεδομένων των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην γείτονα χώρα κατανοώ ότι η παραγωγή την περίοδο αυτή είναι μικρή έως ανύπαρκτη. Θα ήθελα πολύ να σε αποστομώσω σχετικά με το κομμάτι της τιμής-ποιότητας, άλλα δεν θα μπω στον κόπο να σου ανοίξω τα μάτια. Ψάξε καλύτερα και θα βρεις........

Να μου ανοίξετε τα μάτια; Πολλοί μου έχουν υποσχεθεί πολλά φέτος. Κανείς δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του. Ούτε κατ ελάχιστον. Κανένα από τα μικρά εργοστασιάκια δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ζήτηση. Έχουν γονατίσει εργοστάσια με 50000 τόνους παραγωγικότητα. Οι βιοτεχνίες που δίνουν χαμηλές τιμές δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ούτε από άποψη ποσότητας ούτε από άποψη σταθερής (σχετικά) ποιότητας. Αν παρόλα αυτά έχετε κάτι υπ όψιν σας, εύκολα μπορείτε να κερδίσετε ένα βαρβάτο μηνιάτικο αν θέλετε. Ένα τηλέφωνο θα κάνετε την εβδομάδα και έναν αριθμό θα λέτε.


Εαν δεν διάβασες καλά τις λίγες γραμμές που έγραψα παραπάνω σου είπα ότι η παραγωγή αυτήν την περίοδο.............κλπ ξαναδιάβασε το. Απο τον Μάρτιο και μετά που θα αρχίσουν να κατεβαίνουν τα φορτηγά (αυτή την φορά για την πάρτη μας) έλα να σου λύσω τις απορίες σου και να σου αποδείξω και αυτά που σου υπόσχονται και οι υπόλοιποι. Ακριβώς όπως τοπεριέγραψες " Ένα τηλέφωνο θα κάνετε την εβδομάδα και έναν αριθμό θα λέτε."

Και να σου πώ και κάτι άλλο. Η επένδυση απο τους αγοραστές σε προϊόντα καύσης βιομάζας (λέβητες - σομπες) θα έπαιρνε πολύ μεγάλες διαστάσεις στην Χώρα μας τον χρόνο που διανύουμε δεδομένο της ραγδαίας αύξησης του πετρελαίου. Πολύ το έχουν βάλει σαν πρόγραμμα τον επόμενο χειμώνα να έχουν τοποθετημένους καυστήρες βιομάζας και ακόμη περισσότεροι θα μπουν στην διαδηκασία να ανεξαρτητοποιηθούν απο το πετρέλαιο το συντομότερο. Δυστυχώς με τέτοιες τιμές που πωλείτε πλέον το πέλλετ άλλα και οι καυστήρες - σόμπες κλπ. δεν βλέπω να υπάρχει σοβαρή στροφή. Κρίμα για μία αγορά η οποία τελικά σβήνει (για να μην πώ ότι έσβησε) πρίν καλά - καλά ξεκινήσει (και μην μου πεις ότι παραγωγοί-έμποροι δεν φταίνε για αυτό)

Εμένα προσωπικά αν με ρωτήσει κάποιος για το αν θα πρέπει να βάλει καυστήρα - λέβητα πέλλετ θα του πώ ότι η διαφορές πλέον είναι πολύ μικρές για να αξίζει την ταλαιπωρία. Εχω αρχίσει πλέον να πιστεύω ότι δεν έκανα και καμία σοβαρή επένδυση που έσκασα 4500 για αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου μου για να πληρώνω το πέλλετ 300€ τον τόνο.....
Και μην μου λές ότι οι Ελληνες εμπορεύονται με επιτυχία 4000 χρόνια τώρα γιατί τα στοιχεία απο το υπουργείο ΕΜΠΟΡΙΑΣ άλλα λένε.....μάλλον για αποτυχία το πάνε..

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ
Last edit: 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν by kakos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #7974 από giogud
Απαντήθηκε από giogud στο θέμα Τιμές pellet
delete
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by giogud.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": XAALAARAA

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7978 από γιαννης-δραμα
Απαντήθηκε από γιαννης-δραμα στο θέμα Τιμές pellet

smaragdenios έγραψε: Επισης υπαρχει αυτη την στιγμη εταιρια στην Αθηνα που εισαγει απο Βουλγαρια και πουλαει αυτο το πελετ σαν Γερμανικο.......(γιατι αυτην την φωτογραφια εχει βαλει)και μαλιστα σε τιμη 360.00..!!!!!
Το συγκεκριμενο πελετ μαρκας woodox,ειναι απο τις καλυτερες ποιοτητες στον κοσμο εχει τιμη αγορας στην Γερμανια 240.00 ευρω χωρις την μεταφορα βεβαια (3200 ευρω για 23 τονους).

Προσοχη με το woodox κυκλοφορουν 3 ποιοτητες!Δεν ξερω βεβαια αν ευθυνεται η ιδια η εταιρια η αλλα λαμογια!Παντως λενε οτι το καλο woodox ειναι απο τα καλυτερα στην ευρωπη(απο φορουμ στην ιταλια παντα)!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7979 από terisds
Απαντήθηκε από terisds στο θέμα Τιμές pellet

giogud έγραψε: Με επιβεβαιώνετε 100%.

Εσεις κυριε Γκουντελια,δεν καταλαβατε κατι ακομη,οτι εδω μεσα γραφουμε εμεις που εχουμε καημο,και ζορι,εξαιτιας ολων εσας των εμπορων.Τι πατε να αποδειξετε,οτι πεταει ο Γαιδαρος? οτι μπαινετε και μεσα απο το εμποριο,οταν πουλατε φυκια για μεταξωτες κορδελες,εκμεταλευεστε την αναγκη του κοσμου για υλικο,και τον πατατε εκει που ποναει?Εγω πηρα με 195ε τον τονο,δηλαδη αυτος δεν εβγαλε ενα λογικο κερδος? αλλα μαθατε ολοι μια καραμελα και την πιπιλατε,"δεν ειναι καλη ποιοτητα-δεν εχει DIN-DAN-DON¨λες και αυτα που πουλατε ολοι εσεις ειναι η κορυφη,ποσο να καψει παραπανω οταν το πληρωσει 195 το ενα ,και το αλλο 310 απο τον LEADER της αγορας,που λεει καποιος?Δεν καταλαβατε κατι,οτι ο κοσμος σας σιχαινετε σιγα-σιγα,και φετος βλεπω πολλους απο εσας τους¨ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" που ειδατε φως και μπηκατε,να πετατε αετο.Σιγα σιγα ξυπναει ο κοσμος,και αν δεν ριξετε τις τιμες δυσκολα σας βλεπω.Με τις μειωσεις των μισθων θα κατεβασει κανενας Ελληνας τις τιμες του? η θα νομιζει ακομη οτι ζουμε σε καντονι της Ελβετιας?Δεν αναφερομαι σε εσας προσωπικα,αλλα στο συναφι σας.Στρατος. :evil: :evil:
Υ.Γ. Μηπως να κανετε εσεις ολοι ενα φορουμ,και να μην μας ζαλιζετε αδικα????????

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!
Στράτος.
Last edit: 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν by terisds.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #7981 από giogud
Απαντήθηκε από giogud στο θέμα Τιμές pellet
delete
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by giogud.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": XAALAARAA

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7983 από kappas
Απαντήθηκε από kappas στο θέμα Τιμές pellet
Ο έμπορας είναι έμπορας , για μένα την πιάτσα την χαλάσανε τα τοπικά εργοστάσια παραγωγής pellet που βλέποντας την ζήτηση ανεβάσανε τιμές και από εκεί και πέρα σήκωσαν όλοι μπαϊράκι .
Και την αρχή με την άνοδο τις τιμής την έκανε το κοντινό μου εργοστάσιο
Δεν πειράζει ρε παιδιά φέτος χάσαμε την μάχη όχι όμως και τον πόλεμο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.393 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ