Τιμές pellet

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #97760 από Pellet ZarisEcoEnergy
Απαντήθηκε από Pellet ZarisEcoEnergy στο θέμα Τιμές pellet

dimlyk έγραψε: εχεις μια μονομανια με την κλοπη του φπα ...ξεχνας ισως καθε φορα που το γραφεις οτι ο κατακαλωτης μονος του δεν μπορει να το κανει χρειαζεται κι εναν εμπορα παρεουλα ... εχω την εντυπωση(μπορει και να κανω λαθος ομως) οτι ο εμπορακος τα καταφερνει και μονος του :)


αυτο απαντηση είναι ή προσωπικη εκτιμηση? ή οπως λες ειναι αυτονοητο? Τι απ'ολα?

Μπορει να το εχουμε ολοι ισως ακουσει καποια στιγμη στη ζωη μας το "με αποδειξη τοσο χωρις τοσο" αλλα δεν νομιζω οτι επιτρεπεται να κατηγορουμε ολους τους εμπορους.
Ειδικα απο εσενα που εισαι μοντερειτορ περιμενα μια διαφορετικη σταση, με λιγο περισοτερη σοβαροτητα.
Δεν ειναι σωστο να ωθείτε την σκεψη του κοσμου οτι ολοι εμεις οι εμποροι ειμαστε κλεφτες επειδη εχετε την εξουσια στο φορουμ.
Να με κατηγορησει ενας που εχει αγορασει απο εμενα χωρις ολοκληρο φπα να το καταλαβω (αν και δεν υπαρχει ουτε ενας). Να κατηγορεις ολους τους εμπορους κλεφτες επειδη ισως σου ετυχε μερικες φορες, δεν το καταλαβαινω.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΕΟΔΟΣΗΣ, pannarab

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #97761 από Pellet ZarisEcoEnergy
Απαντήθηκε από Pellet ZarisEcoEnergy στο θέμα Τιμές pellet
Παντως να αναφερω οτι το BioenergyPoint φετος το καλοκαιρι εχει καλυτερη τιμη απ'οτι πέρσι. Η πτωση της τιμης δεν οφειλεται στο εργοστασιο αλλα στην μεγαλυτερη ποσοτητα που προπληρωσα.
Επομενως μην βγαζουμε γενικα συμπερασματα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #97762 από giogud
Απαντήθηκε από giogud στο θέμα Τιμές pellet

valsam έγραψε:

giogud έγραψε:

valsam έγραψε:

theoilia έγραψε: Είναι λίγο δύσκολο όμως για κάποιους να ξανά αλλάξουν καύσιμο.Κάποιοι επένδυσαν κάποια χρήματα σε αγορά λέβητα,κάποιοι,όπως εγώ,μένουν σε οικοδομές.Δεν είναι για όλους το ξύλο και αυτό εκμεταλεύονται κάποιοι.Το θέμα είναι πως φέτος θα πληρώσουμε όπως δείχνουν τα πράγματα μία αύξηση της τάξης του 15% για τα πέλλετ.Και θα το ξαναρωτήσω,τι είναι αυτό που δικαιολογή μία τέτοια αύξηση;Από τους 2 έμπορους που συμμετέχουν σε αυτή την κουβέντα ακούσαμε πως το ένα ακρίβηνε γιατί δεν θα είναι ποια σε διάφανη σακούλα και από τον άλλον ότι πέρσι πουλούσε σχεδόν στο κόστος γιατί είχε ένα καινούργιο προιόν που ήθελε να το βάλει στην αγορά.Κλάιν μάιν.Εγώ θέλω την διάφανη σακούλα με 30€ κάτω.Μπορώ να την βρώ;Μάλλον όχι...

Eτσι ειναι φιλε δεν γινετε καποιος που αλλαξε καυσιμο και πηγε απο το πετρελαιο στο πελλετ να ξαναλαξει και να παει στο ξυλο ουτε ειναι για ολους το ξυλο οπως πουλυ σωστα λες,εστο και με αυτες τις τιμες παλι θα βγουν νεοι πελατες για πελλετ (αφου το πετρελαιο το ξεχναμε)αλλα θα ειναι πολυ λιγοτεροι εως ελαχιστοι γιατι με τις σημερινες τιμες του το πελλετ μπηκε στα χωραφια του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ1
Το 15% αύξηση μην την ψαχνεις ετσι (νομιζουν!)θα πηγαινει το θεμα μιας και δεν θα μεγαλωνει ο αριθμος καινουργιων καταναλωτων που θα στραφουν στο πελλετ ως εναλακτικου καυσιμου,παρε παραδειγμα το υγραεριο αυτοκινητων,μετα την φορολογιση του και τις φημες περι επιβολης ειδικου τελους κυκλοφοριας κανεις δεν βαζει πια στο αυτοκινητο του κιτ υγραεριου με αποτελεσμα να κλεινουν σχεδον ολοι οι εγκαταστατες αλλα οι πρατηριουχοι εξακολουθουν και κανουν χρυσες δουλειες,το καρτελ των πρατηριουχων δουλευει με 30 λεπτα κερδος στο λιτρο με τον νομο της ομερτα,σου λενε μπορει να μην μεγαλωνει η πιτα απο καινουργιους πελατες αλλα τους ηδη υπαρχων θα τους ξεσκισουμε,συρικνονοντας ετσι κατα πολυ το οφελος του καταναλωτη,ετσι καπος την βλεπω την δουλεια να πηγαινει και μετο πελλετ,μονο που πισω εχει η αχλαδα την ουρα και μπορει καλιστα ο καταναλωτης να παραγγειλει απ'εξω κατευθειαν και να τους γραψει στα παλια του τα παπουτσια,βλεπεις στο πετρελαιο και το υγραεριο δεν γινετε να πεις θα φερω απ'εξω ενα φορτηγο!
Η επομενη κινηση ειμαι σιγουρος θα'ναι το κλασικο Ελληναραδικο δηλ. ο εμπορας να παρει τηλ. στα εργοστασια και να ζητησει να μην πουλανε σε ιδιοτες,να σου πω μια ιστορια που μου συνεβη πριν 2 χρονια περιπου, οταν λοιπον πηγα στην εκθεση της prity στα Σοφια και μπηκε μεσα ενας Ελληναρας με ενα Βουλγαρο μεταφραστη και εκανε μεγαλουτσικη παραγγελια,ελεγε βαλε 4 απ'αυτο 5 απ'εκεινο 3 απο'κεινο κ.τ.λ και του λεει του μεταφραστη 3 φορες "πεστς ναβαλν στου σαιτς απουκλιστικος αντιπροσουπως Ελλαδας τονομαμ",το ειπε βεβαια 3 φορες γιατι τον εγραφε κανονικα ο Βουλγαρος της prity ,μετα απο κανα 5λεπτο που εφυγε ο τυπος που ηθελε να ειναι ο απουκλιστικος αντιπροσουπως Ελλαδας σκαει αλλος ενας νταλε κουλε τυπος και δεν το πιστευαμε με αυτο που εγινε,ξανα μανα στο ιδιο εργο θεατες εγω και ο αδελφος μου,αληλοκοιταχτικαμε και κλαψαμε απο τα γελια!

Και γω λέω ότι είσαι μόνο λόγια και ότι παραπληροφορείς και κλέβεις ΦΠΑ. Σε προκαλώ να με διαψεύσεις. Και θα πω το κλασικό. Αγοράζω όση ποσότητα θέλεις στα 210€(200€ λες ότι αγοράζεις). Δεσμεύομαι ότι θα φτάσει στα μέλη παραδομένο(φορτοεκφόρτωση και διανομή παλέτα παλέτα) στα 230€.
Μόνο 10000 μπορείς να βγάλεις. Δεν σε χαλάει.

Στο παραληρημα σου φιλε στρεβλωνεις αυτα που εχω γραψει,και μαλλον το κανεις επιτειδες,γραφω πουθενα οτι το 200 ευρω ο τονος ειναι φετινη τιμη?
το κανεις συνεχεια, μια εγραψες οτι ειπα 180 και σου απαντησα "Που ειδες να γραφω για 180 εγω"τωρα γραφεις για τωρα 200,οτι να΄ναι φιλε!
Περσινες ειναι τιμες που λεω 200, ενταξει το καταλαβες?
Φετος οπως καταλαβες δεν μπηκα καν στον κοπο να ρωτησω ποσο βγαινει το πελλετ γιατι δεν με νοιαζει οπως ειπα μιας και εγινα ξυλακιας!

Και 200€ με μη αποδιδόμενο ολόκληρο ΦΠΑ είναι. Το 141 τιμή εργοστασίου που ειπες, σημαίνει 220 με Φπα για νταλίκα. Μόνο 500€ φοροδιαφυγή ανά φορτηγό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #97763 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Τιμές pellet
Pellet ZarisEcoEnergy
προφανως δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο οσα εχω γραψει
ουτε πουθενα μιλησα για κλεφτες εμπορους η καταναλωτες
και προσωπικα δεν μιλαω καν για αναλυσεις τιμων



οσο για το τιτλο του μοντερειτορ που επικαλεισε για μενα ειναι ας πουμε επιβεβαιωση της μικρης μου προσφορας γι αυτο και δεν παραχρησιμοποιω τις δυνατοτητες του :)

οσο για τον κοσμο νομιζω οτι μπορει και ειναι σε θεση να βγαζει τα δικα του συμπερασματα
ο δικο μου ρολος οσο μπορω ειναι να τον προστατευω απ την παραπληροφορηση
απο την πλευρα σας ομως οσο ανεχοσαστε την παρουσια τετοιων εμπορων νομιζω λογικο ειναι να παιρνει η μπαλα κι οσους δεν φταινε .


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #97766 από scouter
Απαντήθηκε από scouter στο θέμα Τιμές pellet
η εξέλιξη του νήματος είναι για γέλια και για κλάματα
από την μία καταναλωτές και από την άλλη έμποροι, να προσπαθούν να πείσουν οι μεν τους δε ποια είναι η σωστή τιμή πώλησης του πέλλετ ...


όπως το έλεγε στη γνωστή διαφήμιση: trrragic!!

η αγορά είναι ελεύθερη, ο καθένας πουλά στην τιμή που τον συμφέρει και ο καθένας αγοράζει στην τιμή που τον συμφέρει

η μόνη προυπόθεση είναι να γνωρίζουν καλά και οι δύο, όλες τις παραμέτρους αντικειμενικές αλλά και υποκειμενικές που μπορούν να επηρεάσουν αυτήν την τιμή




και σαν υστερόγραφο στην τελευταία παράγραφο θα μπορούσα να πω, σε σχέση με αυτά που διαβάζω, ότι αυτό δυστυχώς δεν ισχύει :huh:

αλλά 25,4 τρις $ gross value σε OTC και άλλα περίπου 50 τρις $ notional σε exchange traded futures και options. Η έκθεση μέσω exchanges γίνεται cleared κάθε μέρα με mark-to-market και margining ενώ πολλά OTC παράγωγα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #97767 από vag1234
Απαντήθηκε από vag1234 στο θέμα Τιμές pellet
Τα πράγματα παιδάκια είναι απλά:

Το πετρέλαιο κοστίζει στην περιοχή μου 1350€/τον. Το ισοδύναμο στο πέλλετ είναι περίπου 2 τον.
Οπότε συνυπολογίζοντας τον κόπο που χρειάζεται το πέλλετ και τις αποσβεσεις της εγκατάστασης δεν πρέπει το πέλλετ να μου έρχεται στην πόρτα με πάνω από 280-290€/τον..

Είναι απλά τα πράγματα.... Πριν 4 χρόνια το πετρέλαιο είχε 540-600€/τον. Μην τρελαθούμε κιόλας..

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.347 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ